Slobodna Dalmaciju u sutrašnjem broju donosi priču o poznatom splitskom ugostitelju Miru Bogdanoviću.
Štaga je manje, u njega je sve veća volja – tako bi se u dvije riječimogao opisati naš proslavljeni kuhar i jedan od najdugovječnijihsplitskih ugostitelja Miro Bogdanović.
Dvanaest je godina ovaj62-godišnjak bio nadijalizi, a posljednje četiris darovanim bubregom.U međuvremenu jeoperirao srce, amputiralisu mu stopalo, a preživioje i tešku sepsu. Zbogproblema s cirkulacijommorao je ovog ljeta i naamputaciju potkoljenice,ali i dalje je u điru
Na električnom motorumarke “kymco” spretno se kreće i zavlači među banke na Pazaru, uPeškariju, kaže, baš i ne može, ali čeka sa strane da mu pokažu bokun paodobri kupovinu i strpa je u košaru ispred volana. A straga mu je,zatreba li, p...
Štaga je manje, u njega je sve veća volja – tako bi se u dvije riječimogao opisati naš proslavljeni kuhar i jedan od najdugovječnijihsplitskih ugostitelja Miro Bogdanović.
Dvanaest je godina ovaj62-godišnjak bio nadijalizi, a posljednje četiris darovanim bubregom.U međuvremenu jeoperirao srce, amputiralisu mu stopalo, a preživioje i tešku sepsu. Zbogproblema s cirkulacijommorao je ovog ljeta i naamputaciju potkoljenice,ali i dalje je u điru
Na električnom motorumarke “kymco” spretno se kreće i zavlači među banke na Pazaru, uPeškariju, kaže, baš i ne može, ali čeka sa strane da mu pokažu bokun paodobri kupovinu i strpa je u košaru ispred volana. A straga mu je,zatreba li, p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....