StoryEditorOCM
ŽivotJAVNO OTKRILA

Pjevačica priznala u eteru da je donirala smrznute jajne stanice: ‘Ne moram znati gdje su završile, ali...‘

Piše SCENA SD
29. ožujka 2024. - 07:01

Pjevačica Natalia Druyts (43) prije nekoliko godina zamrznula je petnaest jajnih stanica. "Prijateljica mi je tada savjetovala da to uradim, u slučaju da ne pronađem partnera, ali i dalje budem želila djecu", rekla je Natalia u emisiji ‘Dobro jutro sutra‘ na belgijskom Radiju2. Natalia je bila gošća Petera Van de Veirea. Voditelj ju je pitao o dobrom djelu koje je jednom učinila i pjevačica nije morala dugo razmišljati o tome.

"Prije nekoliko godina zamrznula sam petnaest jajnih stanica", rekla je. Iako se na kraju ispostavilo da joj to nije potrebno. "Šest mjeseci kasnije upoznala sam Frederika i poslije toga smo dobili dvoje prekrasne djece." Tada je Natalia odlučila donirati svoje smrznute jajne stanice nekome tko ne može imati djecu, piše HNL.

"Dugo sam razmišljala o tome što učiniti s tim stanicama, ali na kraju je njihovo doniranje bio najbolji čin u mom životu", objašnjava ona.

"Dakle, ako za nekoliko godina čujemo prekrasan glas u ‘Idolu‘, možemo sugerirati da bi to mogao biti netko tvoj?", pitao je voditelj Peter. "Ne, u ugovoru sam jasno dala do znanja da nesmije biti donirano nekome iz Belgije. Usput, rekla sam i da želim donirati, ali da ne moram znati gdje su završila i tko je rođen", dodala je.

Natalia i njezin partner zajedno su od 2018. godine. Svoju djevojčicu Bobbi-Louu dočekali su 2020. godine. Njihova kći je 2021. godine dobila još jednog mlađeg brata: Apolla.

image

Natalia Druyts i njezin tadašnji partner Alexander 2016. godine

James Arthur Gekiere/Belga Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:47