StoryEditorOCM
Životboluje od multiple

Ova je Splićanka inspiracija mnogim ženama: ‘Ujutro injekcija, a popodne tri kilometra leđno!‘

Piše Mozaik SD
13. srpnja 2023. - 22:10

Ujutro injekcija - popodne tri kilometra leđno, započela je svoju objavu na Facebooku splitska književnica Ina Mihanović (52), koja je nedavno doznala da boluje od multiple skleroze.

Baš kao i pjevačica Anđa Marić, koja također ima istu dijagnozu, Ina bez ustručavanja na društvenim mrežama govori sa svime se sve suočava kao osoba s multiplom, kojoj ne dozvoljava da joj poremeti životne navike.

- Prihvatila sam sve što mi život daje, ma kako se to zvalo, koliko me koštalo i kakvo je. Nikada nije sve onakvo kako smo zamislili, ali sve što nam izgleda nepremostivo, zapravo je put u novo. Život stalno nudi nove mogućnosti čak i kad nam se čini da nam je dao knock down.

Svaki udarac treba prepoznati i oduprijeti mu se gledajući protivnika u oči. Pokazati snagu pa da vidimo tko je jači.

Meni je život namijenio moju prijateljicu Multiplu s razlogom i ja je s ponosom nosim gdje god krenem. Znam da ćemo biti nerazdvojne do kraja, a ja se trudim da nam bude zabavno i dobro kad smo već skupa na ovom putu.

Život zna koliko treba kome dati i zašto. Nas dvije dobile smo brdo novih mogućnosti koje ćemo iskoristiti na najjače.

Stvari su to s kojima se moramo nositi i od njih napraviti naše zajedničko životno remek djelo - zaključila je Ina koja ove jeseni izdaje dvije nove knjige.

Priču o Ini Mihanović koju je Slobodna Dalmacija objavila prije dvije godine pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 15:22