StoryEditorOCM
Trendza prste polizat‘

U svijetu su teški hit, ali kod nas su ‘egzotika‘: donosimo tri savršena recepta za piletinu uz koje više nikad nećete čuti: ‘O, ne opet kokoš...‘

7. ožujka 2020. - 11:02

Poznajem jednog, 'ajde nećemo mu sad otkriti ime, koji svaki put kad se na stolu nađe piletina zavapi: 'Ajme, opet avijacija!'. Poznajete li i vi takvoga, i sami ste podozrivi spram piletine ili ju znate samo ispeći, pohati i baciti na grill, evo vam nekoliko recepata koji će vam 'otvoriti oči' te i najvećeg neprijatelja 'avijacije' pretvoriti u obožavatelja.

Riječ je o receptima koji su u svijetu izrazito popularni, nude se u gotovom svakom restoranu, vladaju društvenim mrežama, imaju klubove obožavatelja, posvećuju im tematske večeri, nazivaju djecu po njima (okej, sad već malo pretjerujem)... no kod nas se, tko zna zašto, još uvijek nisu dovoljno 'primili'.

Idemo to ispraviti. Nabavite piletinu i bacimo se na posao.

Pohana piletina, samo bolja

Idući put kad odustanete...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. studeni 2024 02:25