Jede vam se pizza već neko vrijeme ali u posljednjih nekoliko spiza niste uspjeli "uhvatiti" kvasac na policama a i zaliha mlijeka vam je na minimumu? Bez brige, pronašli smo recept za pancerote poznate i kao preklopljene pizze, u kojem vam ne treba kvasac ni mlijeko a nećete previše potrošiti ni ostalih zaliha hrane koju štedite maksimalno jer odlaske u trgovinu trudite svesti na minimum. Tijesto je jako mekano i idući dan.
Sastojci za tijesto:
750 grama brašna
500 grama kiselog vrhnja
1,5 žličica soli
1 žličica šećera
200 grama margarina
2 praška za pecivo
3 jaja
Za nadjev:
200 grama salame
250 grama Trapista, Gaude ili bilo kojeg sira koji se topi
Kečap
1 jaje za premazivanje
Priprema:
U posudu stavite kiselo vrhnje, sol, šećer,jaja i sve dobro umutite žlicom.
Dodajte omekšali...