Što kažete na jednu lijepu, krepku riblju juhu s ponešto povrća, da bude gušća i bolja? Imamo baš takav recept, a stiže nam iz grčke kužine. Grci su ponosni na svoju juhu od ribe, krumpira, mrkve i poriluka kojoj na kraju dodaju malo soka od limuna za još bolji okus. Lako ćete ju pripremiti i od naše ribe, ne mora biti oborita, a poslužit će vam i zamrznuta. Snađite se kako uspijete, a užitak vam je zajamčen i to bez previše truda i troška.
StoryEditorOCM
Slanoukusna i krepka
Grci pripremaju izvrsnu riblju juhu s povrćem, lako ju je skuhati i riba ne mora biti oborita. A pazite ovaj dodatak...
17. studenog 2023. - 14:48
Psarosoupa
Sastojci
600 g ribljih fileta (mol, cipal, škrpina...)
3 mrkve
2 krumpira
2 stabljike celera
1 poriluk
1 luk
10 zrna papra, cijelih
6 stabljika peršina
1,25 litara vode
120 ml maslinovog ulja
sok od 1 limuna
2 žlice peršina, sitno nasjeckanog
1 žlica soli
Priprema:
Stavite mrkvu, celer, poriluk, luk,...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?