StoryEditorOCM
Pričeo njemu se priča

Šef ‘Visianija‘ Grgo Bačelić: Razmišljam o gastronomiji onako kako su radili naši stari - sve cijenim i ništa ne bacam

Piše Spiza SD
7. svibnja 2023. - 18:37

Bit će vrlo živo na šibenskoj gastronomskoj sceni. Misli se na udarnu poziciju na obali, gdje restorani i bistroi nazvani po šibenskim velikanima i jednom hrvatskom kralju "namiguju" jedan drugome. Nedavno otvoreni "Visiani" šibenskog zeta Borisa Šunjića Bokija i Lovre Štrbinića, čije uređenje dizajnerski potpisuje uvijek sjajni, nagrađivani Ante Filipović Grčić, već je započeo s razigravanjem pod palicom mladoga chefa Grge Bačelića, s kojim je popričala ekipa Šibenskog lista.

Susjednog "Tommasea" uskoro preuzima Mate Sučić, uz svoju konobu u Mirloviću koja je na dobrom glasu posljednjih godina, a "Krešimir", restoran na katu iznad "Visianija" mijenja vlasnika, također s gastronomskim ambicijama, kako doznajemo.

– Je, uskoro ćemo se Mate i ja dovikivati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 05:31