StoryEditor
ShowbizČESTITKE PARU

Snimili smo je u điru sa Stefanom, dobro zaštićenu i u visokoj trudnoći, točno prije mjesec dana: Ivana je rodila, ime prinove još se ne zna

Piše PSD
28. svibnja 2020. - 10:27
Ivana i Stefan Kapičić snimljeni u zagrebačkoj Ilici točno prije mjesec danaDamjan Tadić/Hanza Media

Gumica Ivana Horvat, koju smo točno prije mjesec dana snimili u šetnji centrom Zagreba u društvu supruga Stefana Kapičića, rodila je sina.

Vijest je objavio Story, koji navodi kako ime prinove još nije poznato.

Zgodni Stefan Kapičić, kojega hrvatska javnost pamti i po dugogodišnjoj vezi sa Splićankom Mirandom Viđak, i prelijepa Ivana zaljubili su se na snimanju serije "Zora Dubrovačka" 2013. godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije na intimnoj ceremoniji u Americi.

Ivana je prije neki dan, moguće upravo s nje, podijelila fotografiju na Instagramu.


Par inače živi u Los Angelesu, u kojemu je srpski glumac davnih godina započeo karijeru, koja je sasvim solidno razvija posljednjih godina.

41-godišnji Stefan je, naime, nakon snimanja "Zore Dubrovačke" nanizao uloge u hitoidnim projektima, čime je dobio dodatnu pažnju publike i filmske javnosti, one u franšizi "X-men" te "Deadpool" i "Deadpool 2".

Pandemiju koronavirusa par je proveo u Zagrebu, a da je trudna, Ivana Horvat je otkrila na društvenim mrežama tek prije dva mjeseca.

#IVANA HOVAT KAPIČIĆ#STEFAN KAPIČIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 16:06