StoryEditor
ShowbizA$AP Rocky

Rihannin dečko ne krije koliko je zaljubljen: ‘Ja i najljepša frajerica, punit ćemo naslovnice i pisati povijest svojom kreativnošću‘

Piše PSD
15. lipnja 2021. - 08:52

Glazbeno-kreativno-ljubavni par dugo nisu u javnost izašli s potvrdom svoje veze, ali nakon što su taj korak učinili ne štede na izljevima podrške, piše Gloria.

Rihanna je sretna na svim poljima od poslova koji se uspješno šire, do veze s mladim reperom A$AP Rockyjem, koji ne može prestati hvaliti svoju poznatu djevojku. Ovaj modno osvješteni glazbenik spomenuo je pop zvijezdu i poduzetnicu tijekom intervjua na crvenom tepihu koji je dao na premijeri svog dokumentarca "Stockholm Syndrome" na uglednom Tribeca Film Festivalu. Ovaj festival pokrenuo je Robert DeNiro uz Jane Rosenthal i od 2001. održava se u New Yorku. Rocky se u razgovoru s novinarima o svom filmu otvorio i po pitanju ljubavi prema slavnoj kolegici, koja se i pojavljuje u dokumetarcu. 

Na pitanje koliko mu je važno imati Rihanninu podršku u dokumentarnom filmu, on je dao do znanja da je ta podrška mnogo veća, "Važno je imati tu podršku u stvarnom životu, znate? Nevjerojatno je i stvarno sam blagoslovljen", kazao je Rocky.

Ovo nije prvi put da reper javno progovara o slavnoj partnerici i to s nježnim riječima, nedavno je u intervjuu za časopis "GQ" Rihannu nazvao "ljubavi svog života".

Uz Riri u filmu se pojavljuju i drugi slavni prijatelji poput - Kim Kardashian, Naomi Campbell Tyler the Creator. Film koji je snimio prati njegov put u slavu, kao i pravne probleme zbog kojih je zatvoren u švedski zatvor, gdje je u srpnju 2019. odležao čak i u njihovoj samici. Rocky tvrdi da u filmu nijedna tema nije zabranjena kada se radi o istraživanju njegova života.

"Ono što slijedi, radio sam i prije odlaska u zatvor. Ja i najljepša frajerica, punit ćemo naslovnice i pisati povijest svojom kreativnošću", najavio je glazbenik.

Ljubav rođena iz prijateljstva

Inače, A$AP Rocky i Rihanna prijatelji su već niz godina. Reper je još 2013. nastupao kao predgrupa na Rihanninoj svjetskoj turneji Diamonds, a gostovao je i na njezinoj pjesmi "Cockiness." Osim glazbe dijele iste interese prema modi, duo je 2018. zajedno bio na modnoj reviji Louisa Vuittona u Parizu.

Da su Rihanna i Rocky počelo se nagađati još u siječnju 2020., no samozatajni glazbenici potrudili su tu informaciju sakriti od očiju javnosti. Na ljeto je Rihanna angažirala repera u svojoj kampanji za Fenty Skin, štoviše bila je to zajednička kampanja u kojoj su dali i nekoliko zajedničkih intervjua. Lukavo, jer to što su se zajedno pojavljivali u javnosti, nitko nije mogao tvrditi da se radi o ljubavi.

Da su ipak u vezi prestali su skrivati potkraj prošle godine, kada su i izvori bliski paru potvrdili da je ipak riječ o ozbiljnoj vezi. Božićne i novogodišnje praznike Rocky je proveo na Rihanninom rodnom Barbadosu, gdje su uživali u izlascima i više se nisu nimalo skrivali

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2021 08:29