StoryEditor
ShowbizNova šansa

Radila je kao prodavačica, a onda je fatalni susret promijenio sve: preko noći je postala bogata i uspješna poslovna žena, kojoj je ipak i dalje najdraža uloga djevojke slavnog nogometaša

Piše Ivana Pavić
19. rujna 2019. - 18:06
shutterstock_1116931424

Cristiano Ronaldo muškarac je za kojeg možemo reći da može imati djevojku koju poželi. To je i koristio, izlazio je s brojnim djevojkama, dugo godina hodao je s Irynom Shayik, jednom od najljepših žena svijeta. 

A onda je 2016. godine upoznao Georginu, za koju je neki dan priznao da je djevojka koju planira oženiti. Tko je zapravo Georgina Rodriguez koja je uspjela šarmirati jednog od najzgodnijih muškaraca na planeti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Rođena je u Buenos Airesu u Argentini. Njeni roditelji odlučili su preseliti se u Europu, točnije u španjolski gradić Jaca, kako bi njezin otac gradio nogometnu karijeru. Nije daleko dogurao i u Španjolskoj je na kraju radio kao niželigaški trener.

Njena obitelj živjela je skromno, pa je kao djevojka morala raditi različite poslove. Uglavnom je konobarila, a povremeno je radila i kao čistačica, priznala je u intervjuu za magazin Elle. Kako bi naučila jezik i stekla nova iskustva preselila se u Englesku gdje je čuvala djecu.

Kasnije se preselila u Madrid, a kako bi podmirila troškove života, radila je kao asistentica u prodaji u poznatoj Gucci trgovini. Tu se i dogodio fatalni susret s Portugalcem koji je njezin život promijenio iz korijena. Odmah su se svidjeli jedno drugom, ali nisu imali prilike razgovarati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Novu šansu dobili su ubrzo, na Dolce Gabanna partyju gdje su se bolje upoznali i shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog.

U medijima su se uskoro pojavile fotografije zaljubljenog para i svi su željeli znati tko je nova, tajanstvena Ronaldova djevojka.

Zbog navale paparazza Georgina više nije mogla obavljati svoj posao u Gucci trgovini, napustila ga je i prihvatila novu životnu ulogu, onu Ronaldove djevojke.

No nije ostala samo na tome. Njena Instagram zajednica rasla je zbog velikog interesa za život para, osobito nakon što su 2017. dobili dijete, kćerkicu Alanu Martinu. Danas je Georgina jedna od najutjecajnijih influencerica na svijetu, s 11 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Njeno tijelo oblikovano plesom kojim se bavi od malih nogu i savršene crte lica dovele su je do brojnih angažmana u svijetu modelinga. 

No Georgina kaže da joj je i dalje najdraža uloga obiteljske žene. Njezin tipičan dan djeluje sve, samo ne glamurozno, barem prema tome kako ga je opisala za talijansko izdanje magazina Elle:

- Budim se s djecom, oblačim ih, doručkujemo, zatim se igramo i pripremamo ručak. Nakon toga djeca spavaju, a ja iskoristim vrijeme da odem u teretanu ili spa, a večeri Cristiano i ja provodimo gledajući televiziju – ispričala je Georgina dodajući da je najsretnija kad je s djecom i Ronaldom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Zanimljivo je da Georgina, iako je u vezi s bogatim muškarcem, i dalje djeluje kao skromna djevojka iz susjedstva. Možda joj i taj stav pomaže da uspijeva u svemu čega se dosad uhvatila. Budući da ima samo 25 godina, ovo je sigurno tek početak.

#NOGOMET#CHRISTIANO RONALDO#GEORGINA RODRIGUEZ#INFLUENCERICA

Izdvojeno

29. svibanj 2020 23:26