StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOTKRILA U PODCASTU

Kada je imala 16 godina slavna je pjevačica saznala za mnogobrojnu braću i sestre: ‘Navodno je imao 27 djece‘

Piše SCENA SD
21. lipnja 2024. - 07:30

Pjevačica Jennifer Hudson (42) u životu se morala nositi s teškim udarcima sudbine. Godine 2008., samo godinu dana nakon što je osvojila Oscara za svoju izvedbu u filmu "Dreamgirls", brutalno je izgubila bliske članove obitelji: Jenniferina majka i njezin brat pronađeni su ubijeni u glumičinom domu iz djetinjstva u Chicagu. Počinitelj je bivši suprug Jenniferine sestre Julije. Kasnije se ispostavilo da je Julijin sedmogodišnji sin, Jenniferin nećak, također ubijen.

image

Jennifer Hudson

John Nacion/Nurphoto Via Afp

Više od 15 godina kasnije, glazbenica sada otkriva da se u njezinoj obitelji dugo čuvala tajna: Imala je daleko više braće i sestara nego što se mislilo.

Voditeljica Michele Norris je u podcastu "Your Mama‘s Kitchen" pitala pjevačicu o njezinoj obiteljskoj povijesti i napomenila da je Jennifer Hudson jednom kontaktirala oca s braćom i sestrama. Pokazalo se da imaju mnogo više braće i sestara. "Da, puno. Navodno je imao 27 djece", kaže glumica. Za to je saznala u dobi od 16 godina i odmah je imala želju upoznati svu braću i sestre.

image

Jennifer Hudson

John Nacion/Nurphoto Via Afp

"Sanjala sam da svi sjedimo za velikim stolom za Dan zahvalnosti ili Božić i jedemo zajedno - to mi je bila želja kad sam imala 16 godina", objasnila je i dodala: "Kad je moja baka umrla s njegove strane, moja braća i sestre tamo su rekli: ‘Imamo sestru koja stvarno zna pjevati, trebali biste je upoznati. I konačno smo se svi okupili."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 07:32