StoryEditorOCM
Showbizpravila su pravila

Slavnu glumicu na izlazu iz dućana zaustavila zaštitarka, morala joj je pokazati sadržaj vrećica; bilo je malo neugodno

Piše SCENA SD
23. listopada 2024. - 20:50

Britanska glumica Emma Thompson (65) nije mogla vjerovati svojim ušima i očima kada ju je zaštitarka u jednom londonskom dućanu zamolila da pokaže torbu na izlasku iz dućana.

Zbunjena Emma nije mogla vjerovati da ova sumnja da je nagrađivana zvijezda, koja iza sebe ima više od četiri desetljeća rada na malim i velikim ekranima te kazališnim pozornicama te brojna priznanja, lopov ili tako možda provjerava sve kupce.

Bilo kako bilo, zaštitarka joj je pregledala vrećicu, glumica je pristojno pričekala da otkrije kako je s njezinom kupovinom sve u redu, a onda je pozdravila i nastavila kupovinu negdje drugdje.

Slavna je glumica pritom bila odjevena u casual izdanje koje je uključivalo tamne hlače, tamni džemper i sivu kapu na glavi, a oko struka je zavezala jaknu. Na leđima je imala veliki crni ruksak. Moguće je da je zaštitarka navikla vidjeti je u glamuroznim izdanjima s crvenog tepiha pa je u ovom svakodnevnom izdanju nije prepoznala.

Podsjetimo, Thompson je osvojila brojne nagrade koje uključuju Oscara, Emmy, Zlatni globus i BAFTA-u, a osim po glumi, poznata je i cijenjena i kao scenaristica. Tako je prvog Oscara dobila 1992. za scenarij, a drugog 1996. godine.

Neke od njezinih popularnih uloga su one u filmovima ‘Howards End‘, ‘Razum i osjećaji‘, ‘Zapravo ljubav‘, ‘Mnogo vike nizašto‘, ‘Na kraju dana‘ i drugima, a mlađe generacije pamte je i po ulozi u ‘Harryju Potteru i zatočeniku Azkabana‘.

image
Profimedia
image
Profimedia
image
Profimedia
image
Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 20:51