StoryEditorOCM
ShowbizMALO DRUGAČIJE

Sin legendarne rock zvijezde upoznao je djevojku na Instagramu, sada se s njome oženio u - dnevnoj sobi!

Piše SCENA SD
17. listopada 2023. - 09:38

Nakon što su se zaručili u ljeto 2022., sada su konačno rekli "da" jedno drugom: američki glazbenik Wolfgang Van Halen (32) i njegova djevojka Andraia Allsorp (32) vjenčali su se na godišnjicu prvog spoja u svom domu u Los Angelesu. Mladoženja je sin legendarne rock zvijezde Eddieja Van Halena (1955.-2020.) i glumice Valerie Bertinelli (63).

image

Andraia Allsop, Wolfgang Van Halen i Valerie Bertinelli

Jim Ruymen/Upi/Profimedia/Jim Ruymen/upi/profimedia

U intervjuu za People, par je otkrio mnoge detalje o svom posebnom danu. "Naš je cilj bio okupiti svu našu najbližu obitelj i prijatelje", objasnila je mladenka. "Posljednjih nekoliko godina nisu bile najlakše, ne samo sa svijetom, već i s osobnim tragedijama, pa smo željeli ovo vjenčanje učiniti ne samo slavljem za sebe, već i slavljem za ljude koje volimo."

Vjenčanje se održalo 15. listopada – točno osam godina nakon prvog spoja. Par se vjenčao u dnevnoj sobi. Tamo su imali privatnost i mogli su uživati u trenutku zajedno sa svima, rekla je mladenka. Proslava se održala vani u dvorištu, koje je bilo ukrašeno svjetlima i cvijećem. Jedan od Van Halenovih najbližih obiteljskih prijatelja, za kojeg Wolfgang kaže da ga poznaje "već gotovo tri desetljeća", vodio je ceremoniju. "On je otac jednog od mojih najboljih prijatelja i on je važan čovjek u našim životima." Ceremoniji je nazočilo 90 uzvanika.

Wolfgang, koji je za događaj odjenuo trodijelno crno odijelo po mjeri, s majkom je došetao do oltara uz pjesmu s vrlo posebnim značenjem. "Pjesma koju je moj tata napisao za mene je instrumentalno djelo pod nazivom 316. To je lijep način da uključim tatu."

image

Wolfgang Van Halen na koncertu u Londonu

Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Njih dvoje upoznali su se putem Instagrama. U srpnju 2022. na društvenoj mreži objavio je i da je zaprosio svoju partnericu. "Rekla je da!" bio je njegov komentar na intimni selfie para, koji je također dao uvid u svjetlucavi zaručnički prsten.

Eddie Van Halen umro je od raka grla u 65. godini.  "Ed bi se apsolutno teleportirao i bio bi toliko ponosan na čovjeka kakav je Wolfie postao i postat će, i toliko sretan da je pronašao Andraiju, nekoga tko stvarno razumije Wolfieja, tko je on i tko želi biti, i koja ga svim srcem podržava", rekla je Valerie Bertinelli, koja je bila u braku s osnivačem hard rock benda Van Halen od 1981. do 2007. godine.

Nedavno je Wolfgang Van Halen snimio pjesmu "I‘m Just Ken" za film "Barbie" zajedno sa Slashom (58) i Joshom Freeseom (50). Otpjevao ga je glavni glumac Ryan Gosling (42).

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 08:22