StoryEditorOCM
Showbizbujne grudi

Rita malo toga ostavila mašti kad je došla na koncert bez ređipeta: sreća da je imala muža da je tješi u jednom trenutku

Piše L.G./JL
3. srpnja 2024. - 20:48

Pjevačica Rita Ora zablistala je u svjetlucavoj prozirnoj haljini na nastupu grupe Girls Aloud i privukla pozornost svojom hrabrom modnom kombinacijom koja je u prvi plan stavila njezina prsa jer nije nosila grudnjak. Uz to je iskombinirala crne čizme, kosu je stilizirala u puštene valovite pramenove, a na lice je odlučila staviti lagani makeup.

Sva sreća pa je kao pratnju povela svog supruga Taika Waititija koji ju je tješio nakon emotivnog trenutka u kojem su prisutni odali počast preminuloj članici Girls Alouda, Sarah Harding, koja je 2021. preminula od raka dojke.

Pjevačice su pjevale njoj u čast dok su se na ekranu u pozadini pojavljivale njezine fotografije, prenosi Daily Mail. Girls Aloud su oduševile publiku svojim okupljanjem i spremne su za turneju "The Girls Aloud Show".

Osim vokalne izvedbe, pjevačice su izdominirale u kostimima ukrašenim crnim kristalima. Inače, grupa je osnovana 2002. godine, a članice su Cheryl, Nadine Coyle, Nicola Roberts i Kimberley Walsh.

image

Rita Ora i Taika Waititi 

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 20:48