StoryEditorOCM
Showbizgrižnja savjesti

Poznata glumica se posipa pepelom nakon što je na sva zvona ‘ištracala‘ ljubavnika i njegovu suprugu

Piše Mozaik SD
15. kolovoza 2023. - 15:15

Što se dogodi u glavama "bogatih i slavnih" kada dosegnu neku od tih kategorija dalo bi se vjerojatno istražiti. Prilika za to ima na svakom "kantunu". Pogotovo od kada su društvene mreže dostupne svima. A kontrole nema...

Tako je nedavno američka glumica Taryn Manning (44) objavila potpuno bizaran video u kojem je nadugo i naširoko lamentirala o svojoj nesretnoj ljubavi.

Tako je ispripovjedala kako je u vezi s oženjenim muškarcem, čija se supruga, vidi čuda, protivi njihovoj vezi. Još se i pojadala svekolikom puku kao supruga njenog voljenog čak traži sudsku zabranu prilaska.

Nije stala samo na tome, jer, kad ju je već krenulo... Svega je nadrobila, pa čak i eksplicitne "sličice" iz njihova ljubavnog života. Malo nam je neugodno prenositi sve te detalje, ali recimo kako neke od njih vezuju jezik sa stražnjim tjelesnim otvorom.

I, sad kad su je, valjda, upozorili kako je na dobrom putu do neke od institucija - posula se, opet javno naravno, pepelom.

- Razmišljala sam posljednjih dana o ovoj situaciji. Trebala sam se svojim problemima posvetiti u tišini, s ljudima koji su mi najbliži. Osjećam se krivom što sam ih podijelila sa svima, čak sam pomišljala kazati kako sam sve izmislila i lagala - objavila je Manning.

- Započela sam vezu s osobom koja je u braku, kazao mi je kako će ostaviti ženu. Shvatila sam kako to nije moguće. Sebe držim ljubaznom osobom i svjesna sam kako sam pogriješila, ali srce vas navede da učinite najluđe stvari. Krivo mi je što sam sve izložila, ali mi nije krivo što sam voljela - iskrena je glumica.

Nada se kako će ubuduće imati priliku voljeti. Ne kao ovog neimenovanog muškarca i ne kao svoju veliku ljubav pjevačicu Anne Cline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 06:46