StoryEditorOCM
ShowbizBOLEST

Loša vijest za sve koji su kupili karte za koncert Bruce Springsteena u Milanu i Pragu: koncerti se odgađaju!

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 08:31

U subotu su mnogi fanovi Bruce Springsteena ostali šokirani viješći da je koncert u Marseilleu najavljen za taj dan iznenada otkazan zbog problema s glasnicama pjevača i prema uputama liječnika. Sada stiže još loših vijesti o koncertima u Europi.

"Nakon subotnje odgode koncerta u Marseilleu zbog Springsteenovih problema s glasom, daljnji pregledi i konzultacije doveli su liječnike do zaključka da Bruce ne bi trebao nastupati sljedećih deset dana. Imajući to na umu, potrebna je dodatna odgoda koncerata u Pragu (prvobitno planirana za 28. svibnja) i stadionu San Siro u Milanu (prvobitno zakazana za 1. i 3. lipnja).

image

Bruce Springsteen trebao je u subotu nastupiti u Marseilleu pred 60 tisuća obožavatelja

Julie Gazzoti/Hans Lucas Via Afp
image

Marseille

Julie Gazzoti/Hans Lucas Via Afp

Novi datumi ovih koncerata bit će objavljeni uskoro. Oni koji žele povrat moći će ga dobiti na izvornom mjestu kupnje. Bruce se oporavlja, a on i The E Street Band raduju se nastavku svoje izuzetno uspješne turneje po europskim stadionima 12. lipnja u Madridu u veličanstvenom Civitas Metropolitanu", piše u službenoj objavi na glazbenikovom Instagram profilu.

Poznato je da Hrvati često kupuju karte za velike koncerte u Milanu zbog blizine, te će informacija o odgađanju koncerata za neki drugi termin pogoditi mnoge od njih.

image

Bruce Springsteen u Monzi prošle godine

Mairo Cinquetti/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 22:55