StoryEditorOCM
ShowbizNOVI SPEKTAKLI

Koncerti Taylor Swift otkazani su u Beču, a što je s četiri nastupa Coldplaya za koje je prodano 240.000 ulaznica?

Piše SCENA SD
8. kolovoza 2024. - 11:33

Srijeda navečer je bila tragična za obožavatelje američke pop ikone Taylor Swift: sva tri najavljena koncerta na bečkom stadionu Ernst Happel organizator Barracuda otkazao je zbog prijetnje terorizmom, a dvojica osumnjičenika prethodno su uhićena. Ukupno je prodano 190.000 ulaznica.

image

Chris Martin i Coldplay

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Koncerti Taylor Swift nisu jedini koncertni spektakl u Beču ovog ljeta - za dva tjedna već se nazire sljedeći mega događaj: od 21. do 25. kolovoza britanski pop-rock bend "Coldplay" trebao bi četiri puta svirati na stadionu Happel, a više od 240.000 obožavatelja osiguralo je ulaznice.

Prema sadašnjim informacijama, otkazivanje koncerata Taylor Swift vjerojatno neće imati utjecaja na datume "Coldplaya", koncerti britanskog pop-rock benda u Beču održat će se kako treba. Svjetska turneja "Music of the Spheres" i dalje obećava da će biti šareni spektakl pun hitova i dobrog humora, piše Kurier.

"Razumijemo pitanja i zabrinutosti svih obožavatelja, ali trebali bismo pokušati ostati mirni i ne dodatno potpirivati situaciju nagađanjima", stoji u priopćenju organizatora Live Nationa. "U vrlo smo bliskom kontaktu s nadležnim sigurnosnim tijelima i vodimo se njihovim procjenama i preporukama", naglašeno je. "Svi obožavatelji mogu pretpostaviti da sigurnost posjetitelja, zaposlenika i pjevača uvijek ima prioritet."

image

Chris Martin i Coldplay

Oli Scarff/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 02:24