StoryEditorOCM

Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače – novi projekt Prijatelja vaše dobre sezone

Piše PROMO
26. travnja 2023. - 14:03

Nakon full property managementa u Splitu s kojim su krenuli prethodne godine, Adriagate naglašava važnost podizanja kvalitete smještaja i usluge te kreće s novim projektom za svoje iznajmljivače! Brojni iznajmljivači ulažu u svoje smještajne jedinice kako bi se odvojili od konkurencije, bilo u smislu ulaganja u opremu i dodatnu ponudu ili pak samu uslugu. Ovo je ispravan put koji rezultira podizanjem kvalitete, i u konačnici i cijene, i to ne samo tog smještaja, već čitave destinacije.

 

Podizanje kvalitete trebao bi biti cilj svakog iznajmljivača

Zašto? Jer kvalitetna usluga, rad, trud i poboljšanje nose sa sobom brojne prednosti. Primjerice, kvaliteta će opravdati cijenu, a ako imate na umu da gosti iznimno veliki značaj daju za "vrijednost za novac", eto odgovora!

Ulaganje je ključno – bilo u vidu izmjene namještaja, renoviranja, izmjene madraca, obnove posteljine ili pribora za jelo, brige o okolišu, okućnici, prilazu... Posebno je zanimljivo razmišljati o dodatnoj ponudi kojom ćete privući goste! Vaša dodatna ponuda može biti i razmišljanje u smjeru brendiranja kao eco-friendly smještaj: vlastiti izvor energije – solari, korištenje ekološki prihvatljivih proizvoda za čišćenje, vlastita punionica električnih automobila... Stavke koje gostima mogu biti zanimljive i/ili bitne su, na primjer, mogućnost samostalnog ulaska i "instaliranje" pametnih brava, što u konačnici i iznajmljivaču može olakšati posao ako ne stigne dočekivati goste. Osim ovih pametnih rješenja, postoje još i brojne stavke kojima sebi možete olakšati poslovanje i uštedjeti si vrijeme – angažiranje praonice rublja, upotreba kvalitetnih strojeva i opreme za čišćenje i održavanje te brojna druga rješenja i ideje koje vam mogu ponuditi više vremena, veću kvalitetu smještaja i veću "vrijednost za novac".

S ciljem da svaki iznajmljivač uloži u smještaj i uslugu, a tako podigne i kvalitetu u smještaju, u destinaciji, Adriagate je, osim edukacijama koje održava diljem Jadrana u suradnji s TZ-om, krenuo s novim projektom. Cilj je projekta olakšati iznajmljivačima u opremanju smještaja, podizanju kvalitete i ulaganju uz brojne popuste koje mogu ostvariti kod dobro poznatih i uspješnih Adriagate partnera!

 

Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače

"Naš projekt Pogodnosti za Adriagate iznajmljivače najmanje je što možemo napraviti za naše iznajmljivače! U suradnji s dobro poznatim tvrtkama, njihove proizvode i usluge naši iznajmljivači mogu dobiti uz značajne popuste – i to samo zbog činjenice da surađuju s nama! Veća kvaliteta smještaja pravda i veću cijenu, a u konačnici i rezultira boljim poslovanjem!" poručio je direktor Mate Balić.

U nadi da će svi iznajmljivači koji rade s Adriagateom shvatiti koliko je bitno ulaganje, direktor je pozvao iznajmljivače da na njihovu blogu za iznajmljivače provjere sve pogodnosti koje su im ponuđene – Adriagate Zajednica. Također dodaju kako je projekt tek krenuo te kako se broj suradnika i partnera koji nude pogodnost svakim danom povećava, a baza usluga i proizvoda puni.

 

Kvalitetu popratite kvalitetnim fotografijama

Vodite računa da svaka izmjena ili ulaganje trebaju biti popraćeni kvalitetnom fotografijom! Ukoliko gosta niste privukli fotografijom, vaša kvaliteta i ponuda neće biti primijećena, a ni opravdana cijenom! Ona je prva stavka koju gost vidi i koja ga može zainteresirati. Upravo zato Adriagate želi što kvalitetnije predstaviti svoje smještajne jedinice te zato svojim iznajmljivačima besplatno izrađuje kvalitetne i atraktivne fotografije objekta.

Za više pitanja o suradnji ili izradi fotografija možete se javiti na 021/271-870.

Više informacija o suradnji pronađite ovdje ili emailom na info@adriagate.com

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:09