StoryEditorOCM
Panoramaneobična situacija

Pas joj se popeo na lice, kada je stigla do bolnice liječnici su se šokirali: ‘Satima nakon sam silovito povraćala!‘

Piše mozaik sd
6. rujna 2023. - 11:08

Životna dinamika donosi različite situacije, pa tako i one s kućnim ljubimcima.

Amanda Gommo iz Bristola provela je tri dana u bolnici nakon što joj je njezina čivava Belle napravila "malu nezgodu" po licu i ustima dok je spavala, zbog čega se razboljela i zatražila liječničku pomoć.

Gospođa Gommo rekla je da je mazila psa dok je spavala popodne kada mu je pozlilo i dobio je "nasilan proljev", a dio izmeta joj je pao u usta.

- Odjurila sam u kupaonicu, a sin se tuširao, pa sam prije nego što sam se oprala stigla na brzinu fotografirati nesreću! Bilo je odvratno i satima nakon toga silovito sam povraćala - jednostavno nisam mogla izbaciti okus iz usta - rekla je nesretna žena, prenosi Srbija danas.

Bele su odveli veterinaru gdje su joj dali antibiotike zbog "gadne želučane bube". Kasnije tog dana, gospođa Gommo počela je pokazivati ​​simptome slične Bellinim i nazvala je hitnu.

image

Žena je na popodnevnom odmoru doživjela buđenje iz noćne more (ilustracija)

/Shutterstock

Amanda je nešto poslije odvezena u bolnicu gdje joj je dijagnosticirana gastrointestinalna infekcija koju joj je prenijela Belle. Bolničari su joj propisali lijekove protiv bolova i grčeva u želucu i uputili je da pije puno vode kako bi isprala svaku potencijalnu infekciju.

Nakon hospitalizacije simptomi su joj se progresivno pogoršavali, a 48 sati poslije grčevi su se proširili cijelim tijelom. Žena je potom odmah primila infuziju. Bila je pod nadzorom tri dana dok su je rehidrirali elektrolitima i glukozom.

- Nisam mogla jesti, a grčevi su postajali sve gori i gori i osjećala sam ih po cijelom tijelu - čak i u nogama. U mojoj je otpusnici pisalo da sam imala gastrointestinalnu infekciju koju je uzrokovao pas koji mi je vršio nuždu u usta - nešto što liječnici nikada prije nisu vidjeli, piše Srbija danas.

Čudan splet okolnosti s kućnim ljubimcem ovaj put je, nakon trodnevne hosiptalizacije, za Amandu Gommo dobro završio.

image

Sa psećim izmetom nema problema, u kontroliranim uvjetima

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:17