StoryEditorOCM
PanoramaFlorence Pugh

Tom Cruise je dobio konkurenciju: mlada glumica izvela ludu akrobaciju i skočila s druge najveće zgrade na svijetu

Piše Marko Njegić
1. kolovoza 2024. - 07:00

Tom Cruise je dobio konkurenciju. Mlada hollywoodska zvijezda Florence Pugh ("Festival straha", "Male žene", "Ne brini, draga") otkrila je da je izvela jednu "masivnu vratolomiju" na snimanju nadolazećeg Marvelova blockbustera "Thunderbolts" što ga je ovih dana promovirala na "Comic-Conu" u San Diegu.

Pugh je, naime, izvela ludu akrobaciju i skočila s druge najviše zgrade na svijetu. Glumica nije precizirala koja je to zgrada, ali posrijedi je Merdeka 118 u malezijskom Kuala Lumpuru, visoka 679 metara. Od te zgrade viša je samo Burj Khalifa u Dubaiju (828 metara).

image

Florence i David Harbour na ‘Comic-Con‘ promociji nadolazećeg blockbustera ‘Thunderbolts‘

Chris Delmas/Afp

"Mislim da se svi osjećamo cool radeći vratolomije. Ovaj film je tako divan i bizaran, i vrlo je hrabar zbog ove glumačke ekipe", izjavila je Pugh koja u "Thunderboltsima" reprizira ulogu akcijske heroine Yelene Belove iz blockbustera "Black Widow". 

Uz nju gledat ćemo i Sebastiana Stana kao Buckyja Barnesa, Davida Harboura kao Red Guardiana, Juliju Louis-Dreyfus kao Valentinu Allegru de Fontaine, Olgu Kurylenko kao Taskmastera....

image
Chris Delmas/Afp

Tu je i Harrison Ford u ulozi Thaddeusa "Thunderbolt" Rossa kojeg je odigrao i u također nadolazećem Marvelovu filmu "Captain America: Brave New World". "Thunderbolts" je kao posljednji blockbuster Marvelove "pete faze" zakazan za kinopremijeru 5. svibnja 2025., nepuna tri mjeseca nakon novog "Kapetana Amerike".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 16:01