StoryEditorOCM
Panoramafatalna markiza

Tko je Sarah Rose, koje je opovrgla da je ljubavnica princa Williama? Mnogi joj ipak ne vjeruju, evo priče o svemu

Piše SCENA SD
19. ožujka 2024. - 10:06

Sarah Rose Hanbury (40) očito želi biti isključena iz ljubavnog trokuta u koji je upletena s princem Williamom i Kate Middleton. S obzirom na to da ne prestaju špekulacije o njezinoj aferi s Williamom, a ovih dana je i Kate viđena u dućanu sa suprugom, Sarah Rose se oglasila o svemu, piše Story.

"Priče su u potpunosti neistinite", rekla je preko svojih odvjetnika. Negirala je kako je princeza od Walesa nestala iz javnosti zbog toga što je doznala da su Sarah Rose i princ imali vrlo blizak odnos. 

A kako se uopće u cijelu priču uplela Sarah Rose? Pa, voditelj Stephen Colbert je u svojoj emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" rekao: 

"Bojim se da imam ozbiljnih vijesti za britansku kraljevsku obitelj. Internetski detektivi nagađaju da Kateina odsutnost ima veze s njezinim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Williamom, koji ima aferu.

Mislim da svi znamo tko je druga navodna žena, recite skupa sa mnom, markiza od Cholmondeleya (titula Sarah Rose Hanbury, op.a.).

image

Sarah Rose Hanbury i suprug David Cholmondeley

James Veysey/shutterstock

Bile su priče kako je afera između Williama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kate suočila s time, na što se on nasmijao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvijek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš" - ustvrdio je Colbert.

Tko je Sarah Rose Hanbury i koja je njena titula?

Rođena 15. ožujka 1984. i kći je Timothyja Hanburyja, web dizajnera, te Emme Hanbury, modne dizajnerice.

Sarah Roseina majka je unuka Lady Elizabeth Longman, koja je imala blizak odnos s kraljicom Elizabetom II.

Sarah Rose je nekad radila kao model, s 23 godine potpisala je ugovor za agenciju Storm.

image

David Cholmondeley i supruga Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja 

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Kratko je radila i kao istraživačica za konzervativnog političara Michaela Govea.

Sarah Rose je bliska prijateljica Williama i Kate Middleton, bila je i na njihovom vjenčanju 2011. Prve glasine o aferi pojavile su se 2019., kad je In Touch objavio kako je William navodno varao Kate s Rose dok je princeza bila trudna s njihovim trećim djetetom, piše nova.rs.

Zatim je 2022. godine stranica Deukmoi objavila članak u kojem se tvrdi da je "afera" britanskog kraljevskog para javna tajna.

Odvjetnik budućeg kralja na ovu se temu oglasio još 2019., kad je ustvrdio da su tvrdnje "lažne i vrlo štetne".

image

Fotografija iz 2016. godine: princ William se rukuje s markizinim suprugom Davidom Cholmondeleyjem, a markiza od Cholmondeleyja srdačno se pozdravlja i ljubi s princezom Kate 

Avalon/Avalon/Profimedia
image

David Cholmondeley i supruga Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja 

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 10:23