StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Bikovi će sve nesporazume rješavati u krevetu, Škorpionima se bude erotski apetiti. Jarci, ne brzajte!

Piše MOZAIK SD
22. rujna 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Imate velika očekivanja, koja će biti nemoguće ispuniti. Partner će imati osjećaj da je sve što kaže ili napravi pod povećalom, a kritike kojima ćete ga zasuti nepovoljno će se odraziti na vaš odnos. Mogući su povećani izdaci vezani za dom i kućanstvo. Preporučuje vam se oprez prilikom većih financijskih transakcija.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ulazak Venere u Škorpiona najavljuje uzbudljive, ali i burne dane. Duge veze neće biti pošteđene trzavica, no sve ćete nesporazume rješavati u krevetu. Samci će osvajati putenošću, ali će biti skloni ulasku u komplicirane odnose. Ozbiljno ćete pristupiti obavezama, a savjesnost i marljivost urodit će plodom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Trgnuti ćete se i shvatiti da morate pametnije posložiti prioritete, što će vam pomoći da privedete kraju dosta zaostataka. Osjećat ćete se vedrije i poletnije no proteklih tjedana, što će se pozitivno odraziti na intimne odnose. Usamljene bi mogao privući šarmantni suradnik, ali će zasad sve ostati na platonskoj ljubavi.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Iskoristite početak tjedna za održavanje sastanaka i pregovora, kao i za dovršavanje zahtjevnijih zadataka. Nakon srijede opada vam koncentracija pa ćete biti skloniji pogreškama. Osjećat ćete povećanu želju za dodirima, pažnjom i seksualnim iskustvima. Nove će se odnosi temeljiti na strasti i tjelesnoj privlačnosti. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ulazite u intenzivno i dinamično poslovno razdoblje u kojem vam se otvaraju prilike na koje dugo čekate. Dobro ćete se snalaziti u površnim društvenim kontaktima, no intimniji odnosi zadavat će vam poteškoće. Nećete se lako otvarati pred drugima pa će partner i bližnji imati dojam da ne mogu doprijeti do vas. 

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Trud i zalaganje iz proteklog razdoblja počinju se isplaćivati. Bit ćete pohvaljeni na račun dobro obavljenog posla, a mnoge očekuje jednokratni bonus ili povišica. Upoznat ćete mnoge ljude prilikom izlazaka, a netko će vam zaokupiti pažnju. Parovi će imati dobru komunikaciju, a mnogi će započeti zajednički život.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Rastu vam ambicije, no bit će potrebno puno strpljenja i planiranja da dođete do cilja. Ne možete očekivati da će se uspjeh dogoditi preko noći. Zamjeri li vam dragi da ga zapostavljate, uključite ga u svoj društveni život. Izazovan Mars povećava izglede da se ozlijedite prilikom vježbanja ili obavljanja kućanskih poslova. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Imat ćete puno energije, elana i koncentracije pa ćete se dobro snalaziti s obavezama. Venera u vašem znaku i Mars u naklonjenom Raku bude vam ljubavne i erotske apetite. Samci će biti u potrazi za novim iskustvima, a zavodit će karizmom i seksipilom. Parovi će biti nerazdvojni, a mnogi će se odlučiti na brak.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Raste vam želja za zabavom i novim iskustvima. Rado ćete se odazivati pozivima na izlazak, što će biti prilika da upoznate nove ljude. Ipak, budite na oprezu jer je povećana mogućnost ulaska u zamršeni ljubavni trokut. Zapažene rezultate ostvarivat će oni koji se bave trgovinom, odnosima s javnošću ili posredničkim poslovima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Skloni ste burnim postupcima koje će dovesti do bračnih trzavica. Ipak, dragi vam je naklonjen pa će biti dovoljna isprika da se odljuti i zaboravi na sve. Neslaganje sa šefom, kolegama ili poslovnim partnerima doseći će vrhunac. Smatrat ćete da se vas ne cijene i početi razmišljati o prekidu suradnje, no nemojte se prenagliti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Boravak Venere u Škorpionu povećat će napetosti u vezama. Dragome ćete stalno pronalaziti mane, u pozadini čega će ležati potreba da ga kontrolirate. Radoznalost i želja za novim znanjima potaknut će vas na nastavak školovanja ili profesionalno usavršavanje. Neki će se upisati na tečaj koji će im dati dodatne kvalifikacije.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Protekli tjedni donijeli su vam puno tenzija, no shvatit ćete da više ne želite dramu. Preuzet ćete svoj dio odgovornosti za nastale probleme, što će doprinijeti pomirenju s partnerom i bližnjima. Nemojte podcjenjivati svoje sposobnosti. Ne možete dobiti priliku kojoj se nadate ako ne skrenete pažnju na sebe i svoje talente.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Antonija Blaće: Pred njom je uspješno životno razdoblje

Privlačna tv-voditeljica rođena je 2. listopada 1979. u znaku Vage, koja ju je obdarila šarmom, ljubaznošću i razvijenim socijalnim vještinama. Prijateljski je nastrojena, otvorena i komunikativna, a ljudi je vole zbog srdačne i ugodne prirode.

Zagrljaj Venere, Merkura i Plutona u Vagi znak je jake osobnosti, karizme i inteligencije. Mjesec u Vodenjaku zaslužan je za njezinu radoznalost i želju za novim iskustvima. Voli promjene i rado izlazi iz svoje komforne zone.

Mars u Lavu čini je borbenom i odvažnom, a planeti u Djevici marljivim i odgovornim radnikom. Pred njom je povoljno i uspješno životno razdoblje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 08:02