StoryEditorOCM
Panoramaastrologija

Stiže pomrčina mjeseca: Ovaj fenomen najviše će pogoditi ove horoskopske znakove, provjerite jeste li među njima

Piše MOZAIK SD
25. listopada 2023. - 13:44

Promjene u životu svake osobe kulminirati će pomrčinom Mjeseca u Biku, koja će se dogoditi 28. listopada. Ali četiri znaka Zodijaka posebno će osjetiti taj utjecaj i imati sudbonosne događaje.

Ovan

Dogodit će se pomrčina u vašem financijskom sektoru, što znači da biste mogli iznenada dobiti veliku svotu novca ili će vam netko vratiti dug ili ćete moći otplatiti kredit. Bitno pitanje u sporu s poslovnim partnerom vezano uz financije također će se riješiti, u vašu korist. U narednom periodu očekuje vas unapređenje na poslu, piše novosti.rs.

Lav

Pomrčina vam može iznenada donijeti novi status ili položaj. Ako ste prije dvije godine u ovom razdoblju započeli s razvojem poslovnog projekta, sada ćete dobiti očite rezultate, što će se pozitivno odraziti na vaše financije. Možete dobiti promjenu statusa na bolje zahvaljujući međunarodnom projektu ili osobi s kojom ste u romantičnoj vezi. Vaš ljubavni život će se poboljšati, a ako ste slobodni naći ćete uspješnog partnera koji vam u svemu odgovara.

Djevica

U narednom periodu očekuje vas poslovni uspjeh. Očekuje vas velika sreća, a može biti vezana uz poboljšanje vaše financijske situacije zbog povećanja plaće ili sudski spor koji ćete dobiti. Dodatna obuka također može povećati vaš novčani tok. Ako planirate raditi sa stranom tvrtkom, to će vam donijeti veliki uspjeh.

Vaga

Balansirat ćete između ulaganja, kredita, eventualne hipoteke ili ćete dobiti nasljedstvo. Vaša braća i sestre mogu biti u teškoj situaciji i morat ćete im financijski pomoći. Što se tiče posla, možda ćete morati promijeniti način na koji radite. Neka vas osobna kriza može natjerati da preispitate svrhu svog života. Vjerojatno ćete donijeti važnu odluku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 19:43