StoryEditorOCM
PanoramaNAKON ŠEST GODINA

Rick Hoffmann je na vjenčanju princa Harryja i Meghan radio grimase i postao viralan, sada je objasnio što se dogodilo

Piše MOZAIK SD
21. veljače 2024. - 07:01

Princ Harry (39) i njegova tadašnja zaručnica Meghan (42) vjenčali su se 19. svibnja 2018. u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor pred brojnim slavnim gostima. Među njima je bio i Meghanin bivši kolega iz serije "Suits" Rick Hoffmann (53), koji je u to vrijeme postao viralan zbog svojim grimasama. Sada, gotovo šest godina kasnije, Rick je progovorio što se sve zbilo u crkvi.

Rick otkriva u podcastu "Pilići u uredu" da je nedugo nakon što je sjeo u crkvi, počelo "mirisati nešto stvarno strašno i izopačeno". Isprva je mislio da netko blizak njemu ima loš zadah, ali onda je shvatio da dolazi od "više osoba". "Počeo sam biti malo nervozan jer mi je to smetalo i vrlo sam osjetljiv kada je to u pitanju", prisjeća se.

Za Ricka je jednoipolsatna ceremonija vjenčanja bila muka, jer se smrad nije raspršio, već se pomaknuo dalje u njegovom smjeru. U jednom trenutku počeo se pitati može li on sam biti odgovoran za loš miris. Pa je pitao svoje kolege jesu li primijetiti čudan miris, ali rekli su ne. To je dovelo do zgroženog izraza lica glumca, koji se osjećao kao da je na pustom otoku, jer nitko od njegovih kolega također nije osjetio taj miris.

image

Princ Harry i Meghan Markle na vjenčanju

Albert Nieboer/Dpa Picture-alliance Via Afp

Zapravo, Rick nije bio jedini koji je primijetio čudan miris u crkvi. Biografi Omid Scobie i Carolyn Durand pisali su u svojoj knjizi "Finding Freedom" da je crkva već unaprijed mirisala pljesnivo. Kako bi se postigao bolji miris u prostoriji, za vjenčanje su korišteni dodatni raspršivači mirisa. To očito nije pomoglo, barem ne za vrlo osjetljivog glumca. Čini se da se i sam do sada pomirio s cijelom aferom, možda i zato što je prepoznao ironiju svega toga, jer mu se navodno od svih kolega iz "Suitsa" Meghan najviše smijala zbog njegovih "problema" s "higijenom drugih ljudi". "Uvijek je znala da sam tako osjetljiv i uvijek se tome smijala. Bilo je tako ironično", prisjeća se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:15