StoryEditorOCM
PanoramaPrinceza od Walesa

Pojavio se trač o Kate Middleton, palača odmah demantirala da izbjegne skandal: ‘Vidjeli su je u Teksasu, leti tamo-amo‘

Piše MOZAIK SD
20. lipnja 2024. - 13:36

Prije nego što se Kate Middleton pojavila u javnosti, pojavile su se informacije da je viđena daleko od Velike Britanije, no Kensingtonska palača to je odmah demantirala, a princeza je samo dan ranije objavila da ćemo je vidjeti na Trooping the Colour, zbog čega neki sad misle da trač nije bio potpuno lažan, piše story.hr.

Nakon što se šest mjeseci nije pojavljivala u javnosti, a glasine o njenom zdravstvenom stanju su se razmahale, Kate se konačno pojavila pred fotoaparatima i kamerama.

Princeza od Walesa prisustvovala je Trooping the Colouru, paradi kojom se službeno obilježava rođendan kralja Charlesa, a svijet je ostao očaran njenim izgledom nakon mjeseci borbe s neimenovanom vrstom raka.

image
/Shutterstock

Naime, princeza je sama otkrila da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji, a u petak je otkrila da je pred njom još nekoliko mjeseci liječenja.

No prije nego se pojavila u javnosti američki mediji pisali su o tome da je viđena u Houstonu, odnosno da se liječi u Americi. Iako je većinu tračeva ignorirala, Kensingtonska palača o ovom se traču oglasila. Palača je kasnije demantirala ovu tvrdnju za Houston Chronicle te su sugerirali da se liječi u Londonu.

Ipak, izvor je za Life & Style rekao da ta glasina nije bila bez temelja. ‘Ima nekoliko svjedoka koji kažu da su je vidjeli u Teksasu. Vjeruje se da leti tamo-amo zbog tajnog liječenja raka‘, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 13:37