StoryEditorOCM
Panoramazavršilo loše

Očajan muškarac ostvario ženinu želju da ima trojku, a zatim shvatio što mu je napravila: ‘Nakon toga sam se razveo‘

Piše MOZAIK SD
23. veljače 2024. - 18:59

Prihvatio je izazov da njegova supruga i on imaju intiman odnos s jednim muškarcem. Nije objasnio zašto se upustio u takvo iskustvo, a ne samo da nije prošlo kako je očekivao, nego je i završilo na šokantan način. Priču je objavio na društvenim mrežama i sasvim očekivano izazvao brojne komentare.

Napisao je: "Moja bivša žena nam je sredila seks u troje s drugim tipom. Nije bilo nimalo uzbudljivo. Potpuno su me ignorirali i divljali."

Prema njegovim riječima, njezin cilj je bio sljedeći: "Kasnije sam shvatio da je to sama sebi namijenila, da ne mora spavati s njim meni iza leđa. Ubrzo nakon toga smo se razveli."

Moglo bi se zaključiti i da je taj drugi čovjek sudjelovao u namještaljci ako je tako.

"Shvatili ste kasnije?! Nije vam sinulo dok vas je žena ignorirala tijekom veze s drugim muškarcem?", "Strašno, prekid je dovoljno težak i bez ovoga", komentirali su na društvenim mrežama, prenosi Kurir

Neki parovi dožive ovakva i slična iskustva, a svako iskustvo je priča za sebe. Bitno je čuti drugu ili treću stranu kako bi se upotpunili detalji, ali gotovo da nema šanse da se oglasi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 18:26