StoryEditorOCM
PanoramaTAKO KAŽU

Njima je majčinstvo urođeno: žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su, prema astrolozima, najbolje majke

Piše MOZAIK SD
29. travnja 2023. - 15:05

Gotovo svatko bi se zakleo da je baš njegova mama - najbolja mama na svijetu. Ipak, žene u nekim horoskopskim znakovima u ovoj se životnoj ulozi prirodno snalaze najbolje, piše Zadovoljna.

Ovo su, prema zvijezdama i mišljenju astrologa, horoskopski znakovi najboljih mama.

Rak

Žene račice su prema astrologiji odlične mame. Dok im emocionalna osjetljivost otežava u drugim područjima života, kada je u pitanju majčinstvo - ona je njihova najveća snaga. Mame u ovom znaku imaju odlične instinkte te djeci pružaju beskrajnu ljubav i pažnju.

Njima je obitelj na prvom mjestu, i jako su posvećeni svim njezinim članovima - i to na osobito kreativne načine. Uz to, mame račice su praktične, strpljive i pažljive.

Ribe

Ribe su inače, poznato je, jako empatičan znak - pun ljubavi za druge. Brižne su i emocionalne prirode. Mame ribe razumiju emocije svog djeteta i odgajaju emocionalno inteligentnu djecu, a usađuju im poštovanje prema umjetnosti te ih potiču da budu kreativna. Uče ih i da prema drugim ljudima budu ljubazni i puni suosjećanja.

Bik

Astrologija  među najbolje mame svrstava i žene rođene u znaku bika. Žene bikovi odgovorni su roditelji, a poznate su po svojoj pouzdanosti i inteligenciji.

Žene bikovi obožavaju provoditi vrijeme s obitelji, čak i onda kada su prezaposlene. Imaju i visoki prag tolerancije, a kod djece potiču fizičku i mentalnu slobodu. Odgajaju djecu koja vrlo brzo razvijaju poštovanje prema različitim kulturama i vjerovanjima.

Žene bikovi vole ulagati u stvari i ljude, i gledati ih kako rastu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:08