StoryEditorOCM
PanoramaSVI SU U ŠOKU

Naslovnice britanskih medija preplavile vijesti o raku Kate Middleton, stižu i prve reakcije javnosti: ‘Vrijeme je...‘

Piše mozaik sd
22. ožujka 2024. - 19:56

Princeza od Walesa večeras je objavila da joj je u 42. godini dijagnosticiran rak i da je pod "preventivnom" kemoterapijom.

Kate Middleton javnosti se obratila emotivnom video porukom u kojoj je otkrila da je dijagnoza "šokirala čitavu obitelj" i da su ona i William "činili sve što mogu da obrade i riješe ovo privatno za dobrobit obitelji". "Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro", dodala je u videu snimljenom u obiteljskom vrtu.

Nakon objave princeze od Walesa da ima rak, stižu prve reakcije javnosti. Naslovnice britanskih medija preplavile su vijesti o obraćanju Kate Middleton, a Britanci na društvenim mrežama pišu: "Ovo je vrijeme da zaboravi na dužnosti i posveti se sebi, piše Index.

Kralj Charles i kraljica Camilla obaviješteni su o dijagnozi princeze od Walesa i upoznati su s njenim stanjem, pišu britanski mediji.

image

Kate Middleton

/Slobodna Dalmacija

Kraljevski članovi rijetko posjećuju jedni druge u bolnici, ali kao jasan znak koliko je jaka veza između kralja i Kate, Charles je ranije danas proveo nekoliko trenutaka uz snahu, piše Daily Mail. Izvor je rekao da su ovo bili "nevjerojatno teški mjeseci za cijelu obitelj" i da je bilo važno da se princeza pomiri sa svojom dijagnozom, da se oporavi od operacije i započne svoj put oporavka, prije nego što se obrati javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:00