StoryEditorOCM
PanoramaBIZARNO ILI NE?

Nakon strastvene noći, Matilda se udala za svog polubrata: ‘Nekako je čudno misliti da je Samulijev tata moj očuh‘

Piše MOZAIK SD
11. studenog 2023. - 17:34

Finski par, Matilda i Samuli, na prvi su pogled sretni, zaljubljeni, zadovoljni, baš kao i svi parovi koji su u normalnoj i zdravoj vezi. Međutim, postoji razlog zašto je ovaj par privukao pažnju svijeta.

Nakon što su se njihovi roditelji zaljubili, Matilda i Samuli postali su polubrat i polusestra. Premda se nisu odmah slagali, njihovi osjećaji bili su neosporni nakon noći provedene u "strasti".

Polubrat i polusestra sada su otvoreno progovorili o svojim nekonvencionalnim osjećajima i kako su bili toliko zaljubljeni da su se na kraju vjenčali. Matilda (24) i Samuli (28) nisu u srodstvu, ali su ipak rekli da su se osjećali "čudno" kad su završili zajedno jer su također osjećali prosudbu svojih prijatelja, kao i potpunih stranaca.

Unatoč reakciji negativnih komentara koje su dobili od ljudi, nikada nisu požalili svoju odluku, a odnos para nastavio je snažno rasti. Gostujući u seriji Truly Series Love Don‘t Judge, par, koji je iz Finske, objasnio je da su se njihovi roditelji zaljubili i postali polubraća i sestre, a Matilda je čak označila Samulija "dosadnim", prenosi The Mirror

Matilda je objasnila: "Naša veza nije bila osobita. Zapravo mi se nije sviđao - mislila sam da je pomalo dosadan. Nikad nisam mislila da ćemo završiti zajedno." 

Međutim, nakon što su proveli noć zajedno, ljubav ih se dočepala. Matilda je rekla: "Mislila sam da je to nekako pogrešno, jer sam se osjećala tako čudno i nisam to očekivala." Samuli je dodao: "Bilo je čudno, pogrešno i zabavno."

Isprva su pokušali pokopati svoje osjećaje, ali na kraju više nisu mogli poricati vezu i priznali su to svojim obiteljima. U emisiji su im se pridružili Matildina mama Tinja i Samulijev tata Juha, koji objašnjavaju kako svoju djecu podržavaju.

Par se vjenčao u srpnju 2022. u blizini Helsinkija, nakon što su se zaručili u listopadu 2021. Matildi je zabavno što dijeli isto prezime kao i njezina majka i dodaje: "Nekako je čudno misliti da je Samulijev tata moj očuh i punac, ali mislim da je zabavnije."

Iako se njihovi roditelji vezi nisu protivili, to nije spriječilo korisnike društvenih mreža da daju svoje mišljenje na društvenim mrežama. Matilda je objasnila: "Imamo puno negativnih komentara, često nam govore da smo odvratni, ili da odemo psihijatru."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:17