StoryEditorOCM
PanoramaTV transfer

Mladi Klišanin mijenja radno mjesto: ‘Gotovo sve nove kolegice i kolege već poznajem, to će mi pomoći da se uklopim‘

Piše mozaik sd
1. rujna 2023. - 14:28

Početkom rujna, reporterskom timu  N1 televizije pridružio se Ilija Radić, novinar koji kroz više od 10 godina karijere pokriva teme širokog spektra, s naglaskom na politiku i ekonomiju, a što će nastaviti pratiti i kao član N1 tima.

"Usudio bih se reći da živim informativni program, jedan sam od onih novinara koji i na slobodan dan prate sve vijesti. Uživam raditi u informativi i baš zato mislim da će mi rad na N1 televiziji, kao apsolutnom lideru televizijskog informativnog programa, omogućiti dosezanje nove karijerne razine“, ističe ovaj Klišanin sa zagrebačkim boravištem, koji u redove N1 stiže nakon osam godina na RTL-u.

Profesionalnu karijeru počeo je na Televiziji Jadran gdje je surađivao s N1, a ljubav prema novinarstvu gaji još od školskih dana kad je redovito bio član novinarskih sekcija.

Osim novih izazova, Iliju veseli i što gotovo sve nove kolegice i kolege već poznaje.

"Vjerujem da će mi to pomoći da se što lakše uklopim u novo radno okruženje jer ništa ne zbliži novinarsku ekipu kao zajednički rad na terenu, u različitim vremenskim uvjetima i nerijetko u vrlo stresnim situacijama. Svakako me veseli i što nam slijedi izazovna superizborna godina u kojoj će građani tri puta izlaziti na izbore pa je pred novinarima ozbiljan, ali i vrlo motivirajuć posao“, kaže Radić kojeg je 2022. Glas poduzetnika proglasio novinarom godine.

U slobodno vrijeme, Ilija uživa u praćenju sporta, naročito nogometa kao i u treninzima brazilskog jiu jitsua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 00:22