StoryEditorOCM
PanoramaYou tube

Londonskom taksisti koji nikada nije napustio Britaniju ‘youtuberi‘ platili 10 tisuća funti da ih odveze s Otoka

Piše M. Budimir
26. srpnja 2023. - 12:38

Ono što se danas popularno naziva "inflencerima" obično bude ekipa koju je neka potpuno luda ideja dovela do tog "internet statusa". Tako je bilo i s ekipom "Yes theory", od zafrkancije do karijere bio je kratak put. Danas, na tuđi račun, dodajmo, uspješno lete preko piramida, posjećuju "najgore" države, potpune strance vode na putovanje života...

Ovoga su puta napravili sjajnu priču, nagovorivši londonskog vozača "crnog taksija" Cockney Regea da ih odveze na put vrijedan deset tisuća funti.

Takvu ponudu Reg nije mogao odbiti, pogotovo zato što nikada u životu nije prešao preko granica Velike Britanije. No, problem je nastao već u početku, "crni taksi" naime ne smije voziti van granica Kraljevstva, osim ukoliko je "razdužen", pa su jednog takvog "youtuberi" i pronašli, ugradili falši taksimetar i krenuli na put "dug" deset tisuća funti.

Na putu su upoznali Regea, koji je drag čovjek, veliki radnik i stup svoje obitelji. Priznao je svojim "putnicima" kako bi bio sretniji da je netko od članova njegove obitelji s njim. Infuenceri su to lako riješili, platili Regovom sinu avionsku kartu, pa ga "usput" pokupili.

- Krenuli smo iz Brick Lanea u Londonu i došli smo do Eiffelovog tornja - kazao je taksista u kameru, nakon što je vidio prvi puta u životu Bijele stijene u Doveru.

Svega par dana taksimetar se zaokružio na željenu cifru, a Reg je taksi parkirao u Maroku.

Sjajna priča, emotivna, morate je pogledati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:50