StoryEditorOCM
PanoramaIZGLEDA MAGIČNO

I Hrvatska ima svoj Harry Potter dvorac s pravom Školom vještičarenja o čarobnim napitcima, obrani od mračnih sila, metloboju... Možete u njemu čak i prespavati- znamo i kako!

Piše Tanja Šimundić Bendić
12. listopada 2022. - 11:27
Dvorac Stara Sušica pruža usluge dječjeg odmarališta te u njemu borave djeca i mladež iz čitave Hrvatske na različitim programima škole u prirodi, kampovima, zimovanjima i ljetovanjima.  Duje Klarić/Cropix

U ovom goranskom dvorcu mora da žive duhovi, možda se vrzmaju oko kupole, možda nas promatraju iz kutova plesne dvorane, mogli bi biti i ispod kreveta u spavaonicama. Ma gdje god se okreneš u dvorcu Stara Sušica iz istoimenog mjesta u Gorskom kotaru sve nekako ukazuje na njihovo domaćinstvo. Pronašli smo najluđi planinarski dom u Hrvatskoj, a možda i šire, iznimno popularno i prometno goransko mjesto u kojem je smještaj već sada bookiran sve do kraja svibnja naredne godine. A pazite ovo, nikada i nigdje se ne reklamira, no bez obzira na to evo samo ove godine, od 5.1 do 25.7 imali su tek tri dnevne rupice u planeru. Samo tri mala dnevna predaha za osoblje koje je u njemu zaposleno. Na dvije subote i uskrsni dan.

E pa vi računajte, nema reklama, ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:42