StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Blizanci bi se trebali aktivirati u ljubavi, Vodenjaci se osjećaju zapostavljeno od partnera...

Piše MOZAIK SD
19. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Ukazat će vam se prilika da pokažete svoje znanje i sposobnosti. Premda će među vašim kolegama biti i onih koji će pokazati negodovanje, to vas neće previše zabrinjavati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Lakoćom ćete rješavati financijska pitanja, no kad je riječ o ljubavi, nepotrebno ćete komplicirati stvari. Izvlačenjem starih grijeha narušit ćete ono dobro što ste ostvarili.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Dan je kao stvoren za jačanje obiteljskih spona, kao i za veću aktivnost na ljubavnom planu. Postoji li netko tko vam se sviđa, pobijedite nesigurnost i iznesite što želite.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nova zaduženja će zahtijevati da pristanete na određene kompromise. Ako vam je informatika slaba točka, raspitivat ćete se za tečaj kojim ćete najbrže proširiti osnovno znanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Moći ćete se pohvaliti omanjim dobitkom i povoljnim raspletom pregovora. Ostane li vam slobodnog vremena, obavite razgovore koje dugo odgađate. Oslonite se na intuiciju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Spremni ste pomoći pripravniku koji se nije dobro snašao u radnom okruženju. Nemojte mu odmah sve pružiti na dlanu, nego ga pustite da i sam malo razmišlja o problemu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Prihvatit ćete se nužnih kućanskih poslova. Zaželjet ćete se promjena, što će vas navesti da posjetite specijaliziranu prodavaonicu ne bi li unijeli dašak svježine u svoj dom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Istaknut ćete se na radnom mjestu ostavljajući izuzetno dobar dojam na pojedince koji cijene spretnost i snalažljivost. Moguće je da vam jedan znanac ponudi honorarni posao.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nedostatak pažnje i koncentracije mogao bi dovesti do manjih problema. Da biste izbjegli nesmotrene greške, nemojte požurivati s obavljanjem poslova koji nisu hitni.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Unaprijedit ćete profesionalni život stvarajući temelje za nove poslove. Odnos s partnerom neće biti baš skladan. Ako vam je stalo do vaše veze, pokažite to na zreo način.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Osjećat ćete se zapostavljeno od strane partnera. Bit ćete uvjereni da vam nešto taji. Prije no što krenete postavljati pitanja, razmislite je li možda došlo do nesporazuma.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Neispavanost bi vam mogla poremetiti ritam. Pokažete li slabost pred drugima, netko bi mogao to iskoristiti protiv vas. Budite oprezni prilikom rukovanja oštrim predmetima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 01:50