StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Blizancima je vikend pogodan za opuštanje, Lavovi su šarmantni, a Jarčevi će biti mrzovoljni

Piše MOZAIK SD
8. srpnja 2023. - 07:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Ljubomorom i nerazboritim zahtjevima kvarit ćete odnos s partnerom. Ako se netko privlačan pojavi u njegovoj blizini, sumnjičavo ćete pratiti svaku njegovu kretnju i gestu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nedostajat će vam smjelosti da simpatiji pokažete želju za nečim većim od prijateljstva. Vaši suptilni potezi neće proći zapaženo. Opazite li da vas stalno gleda, odbacite sumnje.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Vikend je pogodan za opuštanje, prije nego za ozbiljne razgovore. Okrenite se ljetnim aktivnostima, a u razgovoru se ne dotičite tema koje bi na površinu mogle izvući zlu krv.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Pokažite da cijenite lijepu gestu koju vam je pružio prijatelj. Ne pretjerujte s trošenjem; dovoljan je i mali znak pažnje. Susret s rodbinom proteći će bolje nego što ste očekivali.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pokazat ćete zanimanje za formu i lijepe stvari te voditi računa o modnim trendovima i stilskoj usklađenosti u životnom prostoru. Želite li nekoga zavesti, bit ćete vrlo šarmantni.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Brojni planovi rojit će vam se u glavi, ali kad se osvrnete oko sebe, ugledat ćete više onih koji bi plandovali, nego se oznojili. Imate li slobodnog vremena, potrošite ga na hobi.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Preplavit će vas emocionalni nemir i potreba za promjenom. Društvo obitelji ili bračnog partnera neće vam biti dovoljno. Poželjet ćete vidjeti, doživjeti i okusiti nešto novo.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Između vas i partnera neće manjkati žučnih prepirki, čak i zbog banalnih stvari. Želite li nešto promijeniti u ljubavnom životu i odnosima s bližnjima, učinite to diplomatski.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Analizirat ćete mogućnosti za zaradu. Prihvatite ponuđeni sezonski posao jer vam može donijeti neočekivane pogodnosti. Budite otvoreni za suradnju s prijateljem ili rođakom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete mrzovoljni i nervozni. Trudit ćete se sačuvati živce i reagirati pomirljivo, ali teško ćete se obuzdati, posebice bude li riječ o trošenju vašeg novca i energije.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Pratit će vas manjak pozornosti. Nećete previše pažnje pridavati obiteljskim zavrzlamama. Mogli biste potrošiti novac na nešto što vam nije potrebno. Budite oprezni u prometu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nakon slučajnog susreta s bivšim partnerom shvatit ćete da vam je još uvijek stalo do njega. Samce će uhvatiti trema kad upoznaju osobu koja ima sve ono što im se sviđa.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 08:25