StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za subotu: Bikovima nedostaje strpljenja, Vage su zadovoljne, Vodenjaci manje govorite

Piše MOZAIK SD
22. srpnja 2023. - 07:31

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete optimistični i spremni na sve lijepo što donosi vikend. Suzbit ćete ljubomoru i posesivnost koje su počele štetiti vašem ljubavnom odnosu. Isticat ćete se visokim libidom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nedostajat će vam strpljenja. Bolje je da ne zatvarate vrata prilikama za druženje i poboljšanje odnosa. Pružite ruku pomirenja članu obitelji s kojim se učestalo prepirete.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ljubavna zbivanja odvijat će se brzo i imat će prizvuk pustolovine ili površnog flerta. Nemojte obećati nešto što ne mislite ispuniti, samo da ostvarite kratkoročni cilj.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Intuicija će vas upozoriti na pogreške koje ste počinili u ljubavi, a također će vam i sugerirati koji je najbolji način za njihovo rješavanje. Opustit ćete se u prirodi.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Skloni ste riziku te traženju uzbuđenja i novih situacija koje će odagnati monotoniju i rutinu. Tražit ćete više slobode i biti originalni u iskazivanju osjećaja i simpatija.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osjećaji će vam biti intenzivni, bez obzira je li riječ o ljubavi ili odbojnosti. Razvit ćete interes za misterije. Mogli biste dati prevelik značaj uobičajenim događajima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Razgovorom ćete rješavati većinu poteškoća i nejasnoća, posebice kad su u pitanju ljubav i prijateljstvo. Skladni međuljudski odnosi ispunit će vas mirnim zadovoljstvom.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Teško ćete ostvariti bliskost s pojedincima do kojih vam je stalo. Nedostajat će vam povjerenja i tolerancije. Ne opterećujte se prošlošću i onim što ne možete promijeniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Putovanje u drugi grad obogatit će vas novim spoznajama i ugodnim zbivanjima. Budite spremni proširiti horizonte. Ako se razočarate u nekoga, izvucite pouku za budućnost.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Izbjegavat ćete donošenje odluka u tuđe ime i sugeriranje drugima što trebaju raditi, posebice ako ste imali loša iskustva. Usmjerit ćete se na ono što možete sami promijeniti.  

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Mogli biste reći nešto što ne biste smjeli, a što se može iskoristiti protiv vas. Pri upoznavanju novih ljudi zadržite distancu nastojeći više slušati, a manje govoriti. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Prihvatit ćete se uređenja životnog prostora da biste se što ugodnije osjećali u njemu. Umjesto u potragu za odjećom i kozmetikom, uputit ćete se u trgovine s namještajem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 07:57