StoryEditorOCM
PanoramaŠto kažu zvijezde

Horoskop za srijedu: Ribe će naći nove prijatelje, Lavovi se baviti ambicijom, a Ovnovi plaćati račune

Piše Mozaik SD
24. travnja 2024. - 08:01

Ovan

Ako plaćate račune, kupujete ili sklapate ugovor, budite oprezni. Merkur je još danas retrogradan pa je potrebno više pažnje i promišljenosti da vam se ne bi potkrala pogreška. Izvjesni su iznenadni troškovi.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Bik

Nećete se moći dobro kontrolirati. Ako vas nešto naljuti ili uznemiri, odmah ćete to izbaciti iz sebe, ne razmišljajući pritom kakve bi to posljedice moglo imati na obiteljske, društvene ili poslovne odnose.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Blizanci

Vedra i dinamična osoba zanima se za vas. Iako će vam se svidjeti njezina opuštenost i spremnost da preuzme inicijativu, duboko u sebi pitat ćete se ima li možda nečasne namjere. Ipak zadržite oprez.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Rak

Pogađat će vas nepravda, a ponajviše socijalna. Nečija će vas priča toliko dodirnuti da ćete se osobno uključiti i pružiti mu financijsku ili moralnu pomoć. Mogli biste ući u konflikt da biste nekoga zaštitili.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Lav

Razmišljat ćete o svom profesionalnom putu. Ambicije su vam velike, no procijenite li da na sadašnjem poslu nemate prilika za rast, odlučit ćete krenuti dalje. Nećete bježati od promjena.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Djevica

Iznenadit će vas koliko dobro surađujete s osobom koja vam nikada ne bi bila prvi odabir. Nakon što su vas okolnosti prisilile da se udružite, shvatit ćete da ste je nepravedno podcjenjivali.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Vaga

Privući će vas šarmantna i duhovita osoba, no zabrinjavat će vas razlika u društvenom i materijalnom statusu. Vjerovat ćete da bi se to moglo ispriječiti između vas. Hobi će vas osloboditi stresa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Škorpion

Nećete slijediti pravila. Postupat ćete prema osjećajima i donositi odluke bez pomnog razmišljanja, a takav bi vas pristup mogao dovesti u nevolju. Razmislite o mogućim posljedicama svojih postupaka.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Morate li ići u posjet članu obitelji s kojim se ne slažete dobro, izbjegavajte prepirke o spornim temama. Potrudite se da vaš susret prođe bez većih trzavica. Neki će se prehladiti ili lakše ozlijediti.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Jarac

U intimnom životu bit ćete beskompromisni. Ako u vezi ne dobivate ono što vam je potrebno, mogli biste naprasno raskinuti odnos. Ne donosite odluke prema raspoloženju, nego poradite na rješavanju problema.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Vodenjak

Netko će vam dati obećanje koje ne misli ispuniti da vas se što prije riješi. Ne nasjedajte na njegove ne baš suptilne taktike i inzistirajte na tome da istjerate stvari na čistac. Klonite se oštrih predmeta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Ribe

Družit ćete se u slobodno vrijeme s ljudima iz poslovne sredine, što će biti višestruko korisno. Osim što ćete steći nove prijatelje, bit ćete u mogućnosti iz prve ruke doznati uredske aktualnosti i tračeve.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:03