StoryEditorOCM
PanoramaRUTINSKI ZAHVAT

Horor u Beogradu: Unakazio ženino stopalo pa se branio šutnjom, kolega kozmetičar završio srednju Trgovačku školu!

Piše I. P.
20. travnja 2024. - 12:11

Dr. David Obućina, doktor opće prakse, i Željko Manić, kozmetičar, zaposleni u Specijalističkoj ljekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ saslušani su jučer u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pod sumnjom da su kao doktor i  kozmetičar ženi koja je imala zadebljanje na stopalu, nanijeli teške tjelesne ozljede.

David Obućina iskoristio je zakonsko pravo i branio se šutnjom, dok je Željko Manić iznio obranu nakon koje, po savjetu izabranog branitelja, nije htio odgovarati na pitanja tužitelja. 

Ovako izgleda noga žene zbog koje su uhićeni liječnik i kozmetičar! A trebali su joj samo srediti zadebljanu kožu...

Kako je Blicu potvrđeno, uhićeni Željko Manić koji je u Beomedikusu bio zaposlen kao kozmetičar, završio je srednju Trgovačku školu.

Kako se navodi u priopćenju, u odnosu na oba osumnjičena stavljen je prijedlog za određivanje pritvora da ne ometaju postupak utjecajem na svjedoke.

Prilikom rutinske intervencije A. I. uklanjanja zadebljanja kože zadnjeg dijela stopala zbog nestručne intervencije došlo je do komplikacija uslijed kojih je oštećena zadobila teške tjelesne ozljede - deformitet stopala koji je morao biti saniran kirurškom operacijom cijelog lijevog stopala oštećene sa transplantacijom kože.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:50