StoryEditorOCM
Panoramadobra lova

Djevojka obožava biti trudna: ‘Iznajmljujem maternicu za 40000 dolara, i to je ništa, jer ono što dobijate nema cijenu!‘

Piše MOZAIK SD
12. siječnja 2024. - 14:29

Mama iz Atlante rekla je da toliko uživa u trudnoći da sada iznajmljuje svoju maternicu budućim roditeljima - za naknadu od 40.000 dolara.

Yessenia Latore (25) do sada je rodila troje djece, dvoje za sebe i jedno kao surogat majka. Dok se Yessenia nada da će proširiti svoju obitelj kada bude spremna, za sada iznajmljuje svoju maternicu kako bi pomogla ženama koje ne mogu zatrudnjeti, prenosi New York Post, piše kurir.rs.

- Planiram opet biti surogat majka. Jedva čekam ovo ponoviti, rekla je Latore, koja je svoje iskustvo podijelila sa svojih 222.700 TikTok pratitelja i postala izvor za roditelje pune nade koji traže surogat. Stotine žena obratilo se Latorre za savjet, a više od 100 obitelji obratilo joj se u nadi da može ostvariti njihove snove o osnivanju obitelji.

Što se tiče honorara od 40.000 dolara, Latorre želi da "ljudi shvate da većina surogata nije u tome zbog novca" i da ona vidi "novac kao bonus za promjenu života obitelji na neprocjenjiv način". ‘Moja obitelj mi je jako važna i ponosna sam na ono što sam učinila‘, rekla je. Latorre je svoje prvo dijete, Tysona, rodila 2017. i odmah se zaljubila u iskustvo trudnoće.

"Stvarno volim sve vezano uz trudnoću. Uživam imati trbuh, ići na preglede kod liječnika, osjećati udarce bebe", rekla je, "Nakon što sam rodila sina, bila sam jako sretna s obitelji koju sam imala, ali uvijek sam osjećala kao da želim ponovno biti trudna.‘‘ Yesenia je imala spontani pobačaj 2018., bolno iskustvo nadahnulo ju je da postane surogat drugima.

"Željela sam postati surogat uglavnom zbog mog prethodnog pobačaja... Bila sam shrvana. To mi je zauvijek promijenilo život; bila sam tako sama", rekla je Latorre, "osjećala sam se bespomoćno, ali u isto vrijeme osjećala sam zahvalnost što sam imala i jedno dijete jer neki ne mogu imati djece‘.

U listopadu 2019. rodila je drugog sina Treya Juniora, ali je odmah poželjela ponovno zatrudnjeti.

‘Kad sam završila s dojenjem svog sina, bila sam spremna odmah pomoći drugoj obitelji‘, rekla je. 

‘Osjećala sam da želim uzvratiti drugima. Željela sam raditi s obitelji koja je željela vezu sa mnom i koja bi mi omogućila da vidim dijete u budućnosti — to mi je bilo jako važno. Htjela sam pomoći i majci koja nije mogla imati dijete‘.

Latorre je rekla da se prijavila agenciji za surogat majčinstvo, koja ju je spojila s obitelji koja ju je tražila i započela njezin prvi proces surogat majčinstva u listopadu 2021. Kako bi se pripremila za proces surogat majčinstva, Latorre je rekla da je prošla psihološku procjenu, liječnički pregled, ultrazvuk i krv pretrage i mjesec dana uzimanja lijekova prije embriotransfera.

Dodaje kako je kroz cijelo iskustvo osjećala veliku podršku: ‘Na kraju su svi bili ponosni na mene. Podrška je ponekad bila ogromna‘. Osim plaćanja lijekova, transfera embrija i džeparca za trudničku odjeću, Latorre je kao surogat majka zaradila 40.000 dolara. Roditelji obično plaćaju između 100.000 i 200.000 dolara za proces surogat majčinstva.

Kad je kao surogat rodila prvog dječaka, majka je rekla: ‘Nije mi bilo teško dati obitelji njihovu bebu. Bio sam tako sretan što sam to učinio za njih. Moći ću ga viđati u budućnosti i njegova mama mi svaki tjedan šalje njegove slike. To me stvarno veseli‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:24