StoryEditorOCM
PanoramaLAUREN I DECLAN

Djevojka engleskog nogometaša trpi uvrede na račun izgleda, on ne da na nju! ‘Ona je ljubav mog života, uvijek će biti!‘

Piše MOZAIK SD
1. srpnja 2024. - 15:02

Engleski nogometni reprezentativac Declan Rice našao se u središtu pozornosti zbog žestokog sukoba sa slovačkim izbornikom Francescom Calzonom tijekom utakmice Engleske i Slovačke u osmini finala Europskog prvenstva.

Calzona je odlučio doći do suca Halila Umuta Melera iz Turske kako bi mu prigovorio određene stvari, a Riceu se to nije svidjelo, pa ga je krenuo vrijeđati, piše gol.hr.

Sve je tribina pratila i Riceova djevojka Lauren Fryer, koja je na utakmicu došla s njihovim sinčićem Judeom.

Declan i Lauren u vezi su još od srednjoškolskih dana i ona mu je velika podrška u karijeri, no već neko vrijeme trpi ružne komentare na društvenim mrežama zbog svojeg izgleda, piše dnevnik.hr.

image

Engleski reprezentativac Declan Rice i Lauren Fryer snimljeni na odmoru u Španjolskoj prije par godina

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Declan Rice je multimilijunaš, atletski građen, elitni nogometaš visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom bijelom djevojkom. Više ne razumijem ovaj svijet", pisalo je uz fotografiju Lauren i Declana, a objava je u međuvremenu uklonjena.

image

Djevojka engleske nogometne zvijezde trpi gnusne komentare na račun izgleda, a on je neumorno brani: "Ona je ljubav mog života!"

Screenshot

Ružni komentari doprli su i do Lauren, koja je zbog toga obrisala sve fotografije s društvenih mreža i zaključala svoje profile za javnost, a Declana su čak počeli pitati za nju na konferencijama za medije.

"Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga‘‘, rekao je nogometaš.

Na pitanje je li ikad čitao komentare i je li ikad pomislio na drugu, Declan je odgovorio: ‘‘Moja žena je ljubav mog života i ne postoji nijedna druga za mene.‘‘

Online maltretiranje Lauren Fryer motiviralo je reality zvijezdu Liberty Poole da izrazi svoje mišljenje o toj temi.

"Ovo je suludo. Smatram Lauren lijepom. Što se dogodilo sa slavljenjem različitih tipova tijela i prihvaćanjem toga kako smo svi individualno građeni? Standardi ljepote danas su nerealni i svi su poludjeli zbog društvenih mreža. Nastavit ću propovijedati o toj temi dok ne umrem. Vrijeme je za promjene, ovo se ne može nastaviti - ustvrdila je 24-godišnja sudionica poznate reality emisije "Love Island", a pisao je Daily Mail.

image
Screenshot Instagram

Lauren i Delan su dobili sina u kolovozu 2022. godine, a nogometaš je njegovo ime i datum rođenja tetovirao na podlaktici. Obitelj živi u Londonu, gdje Rice igra za klub Aresenal.

Inače, Englezi su izbacili Slovačku s Europskog prvenstva, a svoj put nastavljaju protiv Švicarske u Düsseldorfu 6. srpnja u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 15:04