StoryEditorOCM
PanoramaHIT ŠTIVO

Cure sočni detalji: kraljica Elizabeta je htjela da Meghan, jer je bila u braku, na vjenčanju s Harryjem nosi ‘prljavo bijelo‘! Otkriven i incident s jajima, zašto ju je ‘vikala‘

25. rujna 2022. - 21:44
Kraljica Elizabeta II. bila je iznenađena što je Meghan za vjenčanje s Harryjem odabrala blještavo bijelu vjenčanicu Ben Stansall/Afp

Sljedeći dani i tjedni, još svježi nakon smrti kraljice Elizabete II., bit će u znaku odluka koje će na početku vladavine donositi kralj Charles III., a neke će se odnositi i na članove njegove obitelji, prvenstveno princa Harryja i Meghan Markle i njihovu djecu Anrhieja i Lilibet.

U očekivanju tih odluka iščekuju se i tri knjige koje će se na policama knjižara pojaviti tijekom listopada, a već nekoliko dana britanski mediji prenose izvatke iz njih.

Knjige se bave kraljevskom obitelji s različitih aspekata, prva izlazi knjiga "The New Royals: Queen Elizabeth‘s Legacy and the Future of the Crown", koju je napisala Katie Nicholl, dugogodišnja suradnica Vanity Faira, koju smatraju jednim od vodećih svjetskih stručnjaka za britansku kraljevsku obitelj.

Slijedit će je knjiga...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:15