StoryEditorOCM
Panoramanapad u klubu

‘Čula sam vikanje dok sam popravljala ruž u WC-u, okrenula se i imala što vidjeti. Uskoro sam bila u krvi‘

Piše I.P/JL
5. ožujka 2024. - 07:39

Natalie Arthurs (36) provela je tri dana u bolnici s dubokom posjekotinom na obrazu i ramenu nakon napada u noćnom klubu u engleskom Swanseaju. Vojna rezervistica bila je u izlasku s prijateljicama u klubu Peppermint kad je 25-godišnja Emily Williams pobjesnila i optužila Natalie da je prolila čašu vina njezine sestre, prenosi The Sun.

Kad se Natalie uputila u WC kako bi popravila ruž, Emily ju je pratila i napala. Razbila je bocu iz koje je ranije pila i upotrijebila ju kao oružje. Napadnuta 36-godišnjakinja zadobila je 15 cm dugu posjekotinu na ramenu, 7 cm na obrazu i dodatne ozljede po nosu i vratu.

- Popravljala sam ruž u kupaonici kad sam čula kako netko iza mene ljutito viče "Što misliš tko si ti?". Čula sam razbijanje stakla, okrenula se i vidjela plavušu s bocom u ruci koja dolazi prema meni. Sve se jako brzo odigralo, rekla je na sudu Natalie.

Sucu je rekla kako se osjećala kao da je netko pokušava ubiti te da je osoba koja ju je napala bila bijesna i ljuta.

- Pogledala sam se u ogledalo i vidjela kako mi s lica i nosa visi meso. Krvi je bilo posvuda, kao u nekom horor filmu, kaže Natalie.

Tvrdi kako je napad bio nasumičan i ničim izazvan, no zbog svega je promijenila pogled na život. Jedino o čemu je u tom trenutku mogla razmišljati je bilo koliko će je se njega kći bojati kad je vidi, prenosi Jutarnji list. 

- Provela sam tri mučna dana u bolnici u nepodnošljivim bolovima. Petnaest mjeseci nakon napada još uvijek učim živjeti s onim što se dogodilo, rekla je Natalie.

Zbog tjeskobe i napadaja panike bila je primorana napustiti posao. Sudac Huw Rees osudio je Emily na pet godina zatvora zbog napada koji se dogodio u studenom 2022., a također joj je izrečena i zabrana prilaska Natalie i njenoj obitelji na 10 godina.

- Učinili ste ovako nešto osobi koja vam je bila potpuni stranac i s kojom se ranije niste svađali. Posljedice su svima vidljive, rekao je sudac prije presude za ranjavanje s namjerom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:05