StoryEditorOCM
PanoramaDRAGOCJENO

Brat Lady Diane došao je do izvanrednog otkrića u njihovom domu iz djetinjstva: ‘Zamisli da je izgubiš...‘

Piše MOZAIK SD
24. lipnja 2024. - 07:30

Nova fotografija na Instagram profilu Charlesa Spencera, brata Lady Diane, oduševila je mnoge. Charles je došao do zapanjujućeg otkrića u njihovom domu iz djetinjstva u Althorpu. Podijelio je nikad viđenu fotografiju na kojoj se vidi stara narukvica, koja je, čini se, izdržala test vremena.

Charles Spencer je uz sliku napisao: "Prekrasna rimska narukvica otkrivena u Althorpu ovog tjedna. Zadnji put nošena? Vjerojatno prije 1600 godina, sudeći po starosti ruševina u kojima je otkrivena. Zamisli da je izgubiš... I onda prihvatite da je više nikada nećemo pronaći." 

Arheološka iskapanja na imanju organizirana su 2023. godine kako bi se otkrile tajne rimske vile.

Na kraju je dodao da će podijeliti sliku obnovljene narukvice: "Pokazat ću vam kako izgleda nakon što je pažljivo vratimo u nešto što se približi izvornoj slavi." 

Vrlo čudno otkriće koje je privuklo znatiželju korisnika Interneta. "Oh wow! Tako je uzbudljivo", "Nevjerojatno otkriće, jedva čekam vidjeti slike nakon restauracije", "Nevjerojatno, mora da je uzbudljivo pronaći ovo", piše  u komentarima.

Charles Spencer, Lady Diana i njihove dvije sestre, Lady Sarah i Lady Jane, proveli su djetinjstvo i mladost u Althorpu. Lady Diana tamo je živjela dok nije postala punoljetna i zaručila se za princa Charlesa u veljači 1981. godine. Althorp House ima bogatu stoljetnu povijest jer je u vlasništvu plemićke obitelji Spencer od 1508. godine. Ova obiteljska kuća stoga je puna uspomena za Charlesa Spencera i njegovu obitelj. U njemu se i dalje nalazi lady Diana, koja je tamo pokopana od svoje smrti u kolovozu 1997. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 07:32