StoryEditorOCM
Panoramaprepredena DIVERZIJA

Bračni par doživio buđenje iz noćne more u gluho doba noći; Sve je snimila kamera

Piše mozaik sd
7. studenog 2023. - 10:19

Prema sklonosti kućnim ljubimcima ljudi se dijele u dvije najveće skupine: ljubitelje pasa i ljubitelje mačaka. Priroda mačaka mnogima je zagonetna, a nezavisna priroda mačaka njihovim je ljubiteljima jedan od najvećih aduta privlačnosti.

U raspravama o mačjoj prirodi mogu se čuti i teze o njihovoj prepredenosti te da su sklone izvoditi smicalice da bi napakostile svojim vlasnicima.

Te su teze naravno poticale oštre, gotovo beskrajne rasprave u kojima je bilo teško naći konkretne dokaze. U eri snimanja skoro svega živoga video iz spavaće sobe jednoga para mogao bi pružiti čvrsti dokaz, barem za jednu mačku i za jednu situaciju.

Naime, na videosnimci koja kruži društvenim mrežama snimljena je mačka koja usred noći hoda po polici iznad kreveta u kojem spavaju žena i muškarac. Mačka je u jednom trenutku naišla na posudu s vodom koju je onda postupno gurala do ruba dok nije zalila vlasnika. Prizor je snimila noćna kamera, piše Folder.hr.

To što je ova mačka mislila i htjela, i čime su joj se eventualno zamjerili vlasnici, ostaje tema za daljnje rasprave o mačkama i njihovoj prirodi.

Snimku neugodnoga noćnog buđenja možete pogledati OVDJE.

image

Narav mačaka stoljećima intrigira ljude (ilustracija)

Robert Fajt/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:41