StoryEditorOCM
PanoramaSarah Ferguson

Bivša žena princa Andrewa objavila na društvenim mrežama: ‘Pobijedila sam rak. Sada imam Dereka na lijevoj strani‘

Piše MOZAIK SD
4. siječnja 2024. - 10:49

U ljeto 2023. godine Sarah Ferguson (64) morala se nositi s lošim vijestima: Dijagnosticiran joj je rak dojke. Tumor je otkriven tijekom rutinskog pregleda (mamografije) - koji je Fergie provela na inzistiranje svoje sestre. Zatim je otišla u bolnicu NHS Royal Free u Londonu, gdje joj je potvrđena dijagnoza. Kasnije je bila podvrgnuta operaciji u bolnici kralja Edwarda VII.

"Tijekom vožnje od Royal Freea do Edwarda VII, guglala sam mastektomiju“, prisjetila se nedavno vojvotkinja. “A onda je patološki nalaz došao nekoliko dana kasnije i tada, naravno, vaš um već juri u svim smjerovima. A onda dobijete poruku ‘Mislimo da je potrebna mastektomija.’ I onda odete i susretnete rekonstruktivnog kirurga i odjednom pomislite, ‘OK, mi to možemo’.

Sarah Ferguson opisala je kako je operacija trajala osam sati.  Nakon operacije u kojoj je bivšoj supruzi princa Andrewa (63) uklonjena dojka, sada je napokon vrijeme za lijepe vijesti.

U objavi na Instagramu, bivša šogorica kralja Charlesa III. (75) napisala je: "Pobijedila sam rak." A Fergie otkriva još nešto: obnovila je lijevu dojku, koja je bila zahvaćena tumorom. Vojvotkinja od Yorka, koja svoje grudi naziva "Eric i Derek", oduševljena je: "Sada imam Dereka na lijevoj strani". 

image

Sarah Ferguson, s dva korgija kraljice Elizabete II.

Instagram/Sarah Ferguson
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:15