StoryEditorOCM
Panoramaususret parizu

Biograd ima svoju Olimpijadu! Naši proslavljeni sportaši dolaze u Dalmaland sudjelovati u olimpijskim sportovima

Piše Mozaik SD
4. srpnja 2024. - 22:12
Zabavno-sportsku priču zabavnog parka podržali su i naši proslavljeni sportaši koji su najavili svoje sudjelovanje na biogradskoj Olimpijadi.Dalmaland Fun Park

Počelo je odbrojavanje do Olimpijade u Parizu, a u čast najstarijoj sportskoj priredbi, u našem zabavnom parku u Biogradu na moru organizira se natjecanje u olimpijskim sportovima. Ovo je prvi put kako će se u najvećoj zabavnoj oazi na Jadranu održati sportska manifestacija s olimpijskom programom. Olimpijada u Dalmalandu počinje već u nedjelju 7. srpnja, a trajat će do 14. srpnja. 

Hrvatska ima svoju Olimpijadu! Od ove nedjelje u Dalmalandu se održava natjecanje u olimpijskim sportovima, sudjelovati mogu svi koji to žele

image
Dalmaland Fun Park

- Tijekom svih sedam dana u našem tematskom i vodenom parku bit će natjecanje u nekom olimpijskom sportu. Od individualnih sportova to su plivanje, skokovi u vodu, streličarstvo, skok u dalj, štafeta… Posebno svečano bit će u nedjelju, na dan otvorenja Olimpijade kad će se u našem parku paliti olimpijska baklja, baš kao i na pravoj Olimpijadi – najavio je Ivan Bobanović, direktor marketinga.

I to smo dočekali! Odsad u Hrvatskoj možete kušati Baby lazanje, evo i gdje ih možete pronaći...

Naravno, na programu u Biogradu su i timski sportovi, a sudjelovati mogu svi koji to žele. Olimpijski program uključuje sportove i za najmlađe, koji će se također moći okušati u raznim olimpijskim disciplinama. 

image
Dalmaland Fun Park

- Naši animatori će svakodnevno demonstrirati osnove mačevanja, od pravilnog stava do početka mačevanja, koristeći sigurne mačeve od mekog stiropora, ali i neke druge sportove. Naime, cilj nam je upoznati djecu s novim i drugačijim sportovima na siguran način, pružajući im priliku da se zabave i nauče nešto novo - ističe Bobanović iz Dalmalanda, koji se ovih dana priprema i za predstavljanje novog dijela parka. 

Riječ je o VIP zelenoj oazi Pine Paradise, a čija je vrijednost milijun eura. Pine Paradise prostire se na 3000 metara četvornih te je ukupna površina parka sada preko sedam hektara, uključujući i vodeni kompleks koji je svečano otvoren prošlog ljeta, nakon opsežnih dvogodišnjih radova.  

image
Dalmaland Fun Park

Bili smo u dalmatinskom Disneylandu, osjetili Mediteransko ludilo i Poskokov bijes, otišli u Svemir i na Divlji zapad

Otvorenje Pine Paradise predviđeno je u sklopu održavanja olimpijskih igara u Dalmalandu, a prema riječima Bobanovića njihovu zabavno-sportsku priču podržali su i naši proslavljeni sportaši koji su već najavili svoje sudjelovanje na biogradskoj Olimpijadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 22:12