StoryEditor
ModaHaljine za pamćenje

Top izdanja ovogodišnjih Oscara: ‘gubitnica večeri‘ proglašena najbolje odjevenom, zablistale su i druge s njom nominirane, pogledajte ostale

Piše J. V.
10. veljače 2020. - 07:49

Održana je 92. po redu dodjela Oscara, a ono što brojni koji su noćas slatko spavali jutros žele znati ne tiče se samo liste pobjednika, već i svečanih izdanja u kojima su zvijezde prošetale najpoznatijim crvenim tepihom na svijetu.

Oči su, dakako, naročito uprte u one koji su kući odnijeli zlatni kipić. Renee Zellweger dobila je Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu, a Armanijevom asimetričnom haljinom potvrdila je dominaciju - izgledala je naprosto savršeno. 

A iako je tehnički "gubitnica večeri", za Scarlett Johansson koja je ušla u zavidno društvo poznatih žena koje su istovremeno zaradile nominaciju za glavnu i za sporednu ulogu, mnogi su se složili da je najbolje odjevena. Kipić nije ponijela kući, ali u haljini Oscara de la Rente izgledala je kao vizija.

I Charlize Theron danas su modni znalci svrstali u sam vrh, a istim se modnim principom poslužila i prekrasna Margot Robbie. Crno kao vječna klasika nije djelovalo dosadno, dapače. 

Večer glamura prema mnogima savršeno su zaokružile Brie Larson u Celine haljini te Penelope Cruz u vintage Chanelu s modernim zaokretom. Komplimentira se i izdanje Sandre Oh te glumice Florence Pugh nominirane za najbolju žensku sporednu ulogu.

U našoj galeriji pogledajte najbolja izdanja.

#OSCARI 2020

Izdvojeno

27. svibanj 2020 13:41