StoryEditorOCM
HranaKOPIRAJMO ZIROJEVIĆA

Zbog jela su ga ljubile svjetske zvijezde, splitski chef je upravo u svojoj kužini oduševio receptom za rižoto, otkrio je sve trikove i važne savjete

Piše PSD
25. travnja 2020. - 13:36

"Zdravi i veseli bili, evo nas opet, chefovi kuhaju doma...." - pozdravio je iz svoje splitske kužine ugledni hrvatski chef Hrvoje Zirojević, koji je ove sunčane subote u video prijenosu na Facebook stranici Chef kuha doma spremao jelo koje nam odmah zanosno zamirisalo, iako su njegove arome u zraku jedino što nismo mogli doživjeti u ovom kulinarskom prijenosu.

Zirojević se odlučio za dimljeni morski rižoto, pa ako imate potrebne sastojke doma, evo sjajnog prijedloga za današnji ručak, a ako nemate, odlična je inspiracija za naredne dane kad obavite potrebnu spizu.

Rižot dakako ne mora biti nužno dimljeni, neočišćene kozice se na splitskoj peškariji mogu naći po cijeni od 30 kuna za kilogram, od čega se dobije pola kila očišćenih.

Ukoliko vam se ne da zezati,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:19