Više od 200 tisuća ljudi lani je uživalo u Tjednu dobre hrane, gastronomskoj manifestaciji u organizaciju EPH, a ove će godine njihov broj biti i veći, pogotovo nakon završne fešte jela i pića ovoga vikenda u Splitu.
Tjedan dobre hrane tako će završiti sajmom i radionicama u splitskom City Centru one, gdje će već od subote ujutro sve biti u znaku okusa i mirisa sa stola.
Kako bi udovoljili svima, na trpezama će biti razna jela, od predjela s mesnim narescima, bogatom ponudom svih vrsta sireva, preko rižota, tjestenine, do glavnih jela.
Oni koji ne vole meso neće ostati gladni jer će uz brojna riblja jela na trpezi biti i maštovita jela od povrća, a jedno od najpopularnijih autohtonih jela svakako je poljički soparnik.
Posjetitelji će moći uživati u slasnim...
Tjedan dobre hrane tako će završiti sajmom i radionicama u splitskom City Centru one, gdje će već od subote ujutro sve biti u znaku okusa i mirisa sa stola.
Kako bi udovoljili svima, na trpezama će biti razna jela, od predjela s mesnim narescima, bogatom ponudom svih vrsta sireva, preko rižota, tjestenine, do glavnih jela.
Oni koji ne vole meso neće ostati gladni jer će uz brojna riblja jela na trpezi biti i maštovita jela od povrća, a jedno od najpopularnijih autohtonih jela svakako je poljički soparnik.
Posjetitelji će moći uživati u slasnim...