StoryEditorOCM
HranaZaustavite alergije

Nekoliko recepata za hladne dane: poznata nutricionistica savjetuje što jesti na jesen i kako određena vrsta hrane može podići imunitet, evo četiri ključna sastojka

Piše J. V.
26. rujna 2018. - 18:11
iStock-623296820

Stiže rijetkima omiljena jesen, a osim hladnoga vremena sa sobom nam ova sezona donosi i nepodnošljive alergije. Ako ste osjetljivi na bilo kakva prijelazna razdoblja, sigurno već muku mučite s nosom koji curi i suznim očima, no ako se pak na vrijeme oboružate vitaminima i nutrijentima, mogli biste simptome uvelike - umanjiti.

Poznata američka nutricionistica Jennifer McDaniel tvrdi kako određene namirnice utječu na alergijske reakcije, i to prije nego što se one manifestiraju, na način da spriječavaju one najgore, a uz to pune vaše tijelo nutrijentima. Manje važno, ali ne i nevažno - mogu biti jako ukusne ako se priprave na pravi način, prenosi talijanski Elle.

Crveni luk (kapula)

Crveni luk bogat je kvercetinom, biljnim pigmentom koji djeluje kao snažan antioksidans, pa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 10:59