StoryEditorOCM
HranaVrhunski grill

Cekin Marinato Grill pravi izbor za roštilj

Piše Promo
17. kolovoza 2022. - 10:20

Ljubitelje vrhunskog grilla ponekad je teško ostaviti bez teksta, uvijek je tu neki komentar o razlici u vrsti ugljena, visini gradela, marinadi ili vremenu pečenja. Koje začine staviti, ražnjić ili filet, blago ili ljuto tek su neke od nedoumica koje su stare koliko i savršeni roštilj s prijateljima. Kad bi barem postojalo rješenje za sve nedoumice oko savršenog roštilja!

Najbliže tome je s posebnom brigom i majstorskim pristupom pripremljen asortiman već marinirane piletine Cekin Marinato Grill koji će razveseliti svakog ljubitelja dobrog grilla! Vrhunska piletina Cekin vodeće prehrambene kompanije u Hrvatskoj, varaždinske Vindije, sama po sebi je broj 1 piletina u Hrvatskoj prema izboru potrošača, a bogati asortiman Marinato Grill zaslužuje posebno mjesto u roštiljskoj ponudi.

Jednostavnost i praktičnost pripreme

Prva asocijacija na ukusan ručak s grilla kada se u istoj rečenici nađu piletina i roštilj svakako je – marinada. Ona je nezaobilazan korak u pripremi piletine koja uvijek ima bolji okus kada je prije pripreme na roštilju marinirate u aromatičnoj kombinaciji ulja i začina. Asortiman Marinato Grill, od sada dostupan u novom pakiranju, objedinjuje raznovrsnu ponudu marinirane piletine, od različitih varijanti marinadama obogaćenih filea prsiju, zabatka i mini filea pa sve do ražnjića, krila i bataka, svatko može pronaći idealnu kombinaciju za sebe. Ponešto će pronaći i ljubitelji ljućih okusa, kao i gurmani koji ne preferiraju toliko intenzivne okuse.

image

Cekin Marinato Grill.

 

Pravi izbor za sve generacije

Roštilj je druženje za sve naraštaje, stoga treba misliti na sve sudionike. Najmlađi su uvijek u centru pažnje, za njih su tu Marinato kids ražnjići od najkvalitetnijih dijelova pilećeg filea pripremljeni na širim štapićima idealnim za dječje ručice, a svojim pakiranjem, dizajnom i jednostavnošću pripreme neće ostaviti ravnodušnima ni roditelje. Omiljena su delikatesa među klincima, stoga nije ni čudno da su Cekinovi ražnjići nagrađeni prestižnim priznanjem „Odabrale mame”.  Također su, uz FILETINO, nositelji Jamstvenog žiga „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kojim su označeni proizvodi koji sadrže manje masnoća, primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana te smanjenu količinu soli u odnosu na ostale proizvode iz iste kategorije, pa su preporučeni izbor za pravilnu i uravnoteženu prehranu.

Odabrati i pripremiti najbolju piletinu nikada nije bilo lakše i jednostavnije, stoga uživajte ove sezone u najboljoj ponudi, bilo da ste vi za roštiljem ili pravite društvo majstoru grilla.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 14:29